Opinió

Berlín, Girona, Madrid

Sabíeu que el Barça estava neguitejat perquè ahir al matí encara no sabia si el rei d'Espanya viatjaria fins a Berlín...

1 Digueu-me aixecarecopes, però no noteu que hi ha una eufòria desmesurada amb el partit d'aquest vespre a Berlín contra el Juventus? No caldria rebaixar-la encara que fos per unes hores?

2 Sabíeu que el Barça estava neguitejat perquè ahir al matí encara no sabia si el rei d'Espanya viatjaria fins a Berlín ni si el govern espanyol enviaria algun representant (Rajoy, Wert...)? Sabíeu que no hi havia ni confirmada la presència del secretari d'estat per a l'Esport, Miguel Cardenal?

3 Hauria passat el mateix si la final hagués estat Real MadridJuventus, per posar un exemple? No sabia el Madrid el dia abans de la final espanyola de l'any passat que el Rei, Rajoy i un fotimer de ministres viatjarien fins a Lisboa?

4 Parlant de Cardenal, sabeu que el Barça no ha rebut cap notificació de la comissió antiviolència, que va anunciar que reclamaria als dos clubs de la final de copa (Athletic de Bilbao i Barça) més informació sobre els xiulets del Camp Nou? És normal fer un comunicat exprés, una reunió de dissabte per dilluns i, en canvi, que hagin passat cinc dies i no se sàpiga res de la demanda de la comissió?

5 Parlant de xiulets, com és possible que unes frases tan innocents com la de Xavi i la de Marc Gasol hagin estat tan salvatgement criticades per determinats periodistes de Madrid i d'una manera (gairebé) delictiva per molts usuaris de les xarxes? Dir que els xiulets de l'estadi volien dir alguna cosa no és, senzillament, una obvietat?

6 Luis Enrique, feliç amb la renovació de Pedro. Sabíeu que a l'entrenador del Barça li està molt bé que el primer canvi del trident del davant sigui el canari? Sabíeu que la junta directiva estava convençuda que Pedro volia marxar i, en canvi, va anunciar el seu desig de continuar?

7 M'assabento aquesta setmana que Florentino Pérez és qui dissenya amb paper i bolígraf qui seu i on seu cada convidat VIP a la llotja del Bernabéu. Certament aquest home ho fa tot. El Madrid és ell?

8 Molt pendents del que pot passar demà a Girona, però, com avui a Berlín, molta calma. Algú dubta que hi ha uns maletins interessants que vénen des de Gijón per als futbolistes del Lugo? De tota manera, algú dubta també que, si passa el que volem que passi, serà una de les grans notícies esportives de l'any 2015?

9 Sabeu que entre els personatges coneguts que presenciaran el partit aquesta nit a l'Estadi Olímpic de Berlín hi ha un periodista i un model/actor? Antonio Gasset, exdirector de Días de cine, que viu a Berlín, i Andrés Velencoso, que va a una altra final després d'haver estat a París, a Roma i a Londres. Dos enormes culers. Per cert, Txiki Begiristain també serà avui a l'estadi alemany.

10 I acabo amb una sospita. El jutge únic ha enviat l'Elx a segona per presumptes irregularitats financeres i, per tant, l'Eibar continuarà a primera. Recordant que l'Eibar va criticar durament el Barça per no haver lluitat fins a l'ultim minut en l'última jornada contra el Deportivo –l'empat final va condemnar els bascos a segona–, esteu d'acord que l'Eibar-Barça serà un dels partits més adversos que tindrà l'equip blaugrana la temporada que ve?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)