Opinió

el retorn dels campions

Balls i fotos amb l'‘orelluda'

Dani Alves va fer ballar l'encara alcalde de Barcelona, Xavier Trias, abans de pujar a l'avió

Eren aproximadament dos quarts de sis de la tarda quan l'Airbus d'Iberia amb els campions d'Europa procedent de Berlín aterrava a l'aeroport de Barcelona. Minuts després, Xavi i Iniesta sortien per la porta de l'avió i baixaven les escales fins a la pista amb la l'orelluda. Els seguien Messi i Sergio Busquets, els altres dos capitans de l'equip. I tot seguit hi havia el president, Josep Maria Bartomeu, i l'entrenador, Luis Enrique. A poc a poc van anar baixant la resta de la plantilla i membres del cos tècnic. A peu d'avió es van fer la tradicional fotografia amb la copa d'Europa. Després van baixar els altres membres de la junta directiva, que es van afegir també a la foto. Els esperava un autocar que va portar tots els jugadors a l'estació del Nord, on s'havia d'iniciar la rua dels campions i continuar la festa que els jugadors del Barça van començar quan va acabar la final de la Champions.

La celebració va ser de les grans, al vestidor de l'Estadi Olímpic de Berlín, i més tard a l'antic aeroport de Tempelhof, on el club havia organitzat una macrofesta amb una sala reservada per als jugadors i les seves famílies, que van gaudir fins que va començar a ser envaïda per aficionats. A poc a poc es van anar retirant, tot i que alguns van continuar la festa, que no es va aturar tampoc en el viatge de retorn a Barcelona. Els grans animadors, com de costum, Gerard Piqué i Dani Alves. També va sorprendre Marc Bartra, amb un espectacular ball pels passadissos de l'avió. Per ball, però, el de Dani Alves. El brasiler ja va sortir del vestidor després de la final amb un aparell de reproducció de música. Així va passar per la zona mixta. Amb la música molt alta i ballant. I també va passar el control abans d'embarcar de la mateixa manera. Amb l'aparell amagat en una motxilla i ballant i cantant. A pocs metres hi havia el president de la Generalitat, Artur Mas, el conseller Francesc Homs i l'encara alcalde de Barcelona, Xavier Trias. Aquest últim va voler felicitar i donar la mà al brasiler. I aquest, sense pensar-ho el va fer ballar al ritme de la seva música.

Quan l'avió ja estava enlaire, la copa, que havien pujat a l'avió Xavi i Rafinha, va anar circulant per l'aparell perquè tothom s'hi pogués fer una foto. Molts jugadors van abandonar els seus seients per fer-se fotos amb la copa i els seus familiars. Alguns, com Messi, se la van fer amb el president del país. També es va aixecar per estar amb el seu fill Luis Suárez, tot i que lluïa un bon embenatge al genoll dret i anava una mica coix. No és l'únic jugador que va acabar amb molèsties la final. També ho va fer Iniesta, que no s'incorporarà avui a la concentració de la selecció espanyola. Serà dia d'èxode d'internacionals. Bravo ja no va tornar amb l'equip a Barcelona. Dijous comença la copa Amèrica i ell ja té partit amb Xile. La jugarà també Neymar, que a l'avió es va fer la samarreta dels campions al seu gust, estripant-se les mànigues.

També hi va haver temps, poc, per agafar una mica de forces, tot i que en el moment de l'aterratge es va iniciar una bona guerra de coixins en què van participar jugadors i membres del cos tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)