Opinió

Bestieses diverses

18 de juliol, data electoral en el Barça. No hauria estat millor en diumenge? I el 18
de juliol, home, maca, maca, la data
no ho és.

1 La Lliga de Futbol Professional investiga el Barça - Deportivo per unes declaracions al final del partit al Canal Plus d'Albert Lopo. Lopo deia que enmig del partit va parlar amb Xavi i li havia dit que frenessin una mica (els hi anava el descens). De les paraules de Lopo s'entreveu que el capità blaugrana li va respondre seriosament que no. Què és aquesta nova barbaritat de Javier Tebas? Què fa aquest home? No s'ha begut definitivament l'enteniment?

2 Per què la LFP no investiga (també) el Lugo a Girona o el Betis a casa seva contra l'Sporting de Gijón, vejam si troba anomalies en els comportaments?

3 Si Javier Tebas continua investigant frases de futbolistes per possibles compres de partits, no hauria de tirar molts anys enrere? Tenerife-Real Madrid amb el Barça campió? O amb els anys prescriu? O com va la llei de Tebas?

4 Ja tenim les eleccions al FC Barcelona al damunt. Pregunta als mitjans: hem d'entrevistar precandidats o hauríem d'esperar que tinguessin les signatures? Reapareixerà el precandidat Joaquim Clusells aquesta precampanya electoral? Algun de nou?

5 18 de juliol, data electoral. No hauria estat millor en diumenge aprofitant que la gent de Barcelona i rodalia que ha marxat de cap de setmana pot tornar per votar? I el 18 de juliol, home, maca, maca, la data no ho és.

6 Gerard Piqué parla de Kevin Roldan en el parlament que fa davant de l'afició. Sabíeu que en Gerard ho havia parlat amb alguns membres de l'equip per dir-ho i algun li va dir: “Saps el merder que tindràs?”?

7 Ovacionem novament Vicente del Bosque, que va preguntar dimecres: “Ha dit alguna cosa tan greu? Alguna cosa dolenta? No ha dit res.” Bravo, bravo i més bravo. Qui es xiulava abans-d'ahir en l'amistós Espanya - Costa Rica disputat a Lleó, Gerard Piqué per Kevin Roldan o pels xiulets del Camp Nou? Si és pel tema Roldan, els seguidors eren més madridistes que d'Espanya?

8 Bartomeu, a RAC1, el dia abans de plegar: “No puc proposar cap ampliació a Luis Enrique perquè això serà feina del nou president.” Què va canviar en poques hores? O va mentir?

9 Parlant de Josep Maria Bartomeu, sabeu que el rei d'Espanya sí que va anunciar al president del Barça que no podria assistir a la final de Berlín de la Champions perquè era el dia de les forces armades i que li era impossible quadrar els horaris?

10 Acabo novament amb Gerard Piqué: us sorprendria que a poc a poc anés desapareixent de les llistes de convocats de Del Bosque, i no precisament per decisió del seleccionador espanyol? Temps al temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)