Opinió

Pre-pre- pre-pre- candidats

No ens estem excedint tots plegats escoltant les propostes de gent que encara ha de trobar totes les signatures?

1 Encara estem en fase de precandidatures, i em pregunto: no ens estem excedint tots plegats escoltant les propostes de gent que encara han de trobar totes les signatures, i no en són poques, per poder arribar a la sagrada categoria de candidats?

2 Parlo amb un dels precandidats i em remarca la inconveniència de la data, el 18 de juliol. Em diu: “Saps el que significa trobar més de dues mil firmes quan no hi ha cap partit a l'estadi ni cap activitat al Camp Nou i hem de trucar porta per porta per pregar que ens en donin una”?

3 No creieu que Josep Maria Bartomeu ha enterrat molt ràpidament l'espaterrant triplet amb la roda de premsa en què va anunciar l'acord amb Luis Enrique, la renovació de Dani Alves, el fitxatge d'Aleix Vidal i la nova oferta de Qatar?

4 Em diuen que un precandidat ha parlat amb Monchi per oferir-li ser el director esportiu del Barça. D'altra banda, em diuen que la resposta va ser, si fa no fa: “Quan siguis president, truca'm.”

5 Em sorprèn que el nom del nou director esportiu del Barça sigui Robert Fernández (exjugador blaugrana), quan encara apareix com a representant de l'empresa Interstardeporte. No hauria de deixar-ho immediatament? Val per a tots els pre-pre-pre-pre-candidats. Podrien començar a deixar d'enredar amb noms i hipotètics fitxatges de renom?

6 Parlant de directors esportius, sí que ja és una realitat que, si guanya Josep Maria Bartomeu, Ariedo Braida deixarà de ser el que és (que ben bé no se sap), perquè ha estat un fitxatge sense solta ni volta. Com és possible, a més, que no ofereixi cap entrevista a cap mitjà català i, en canvi, sí que n'ofereixi a diversos d'italians?

7 Continua la moda del Barça. Sabíeu que The Chemichal Brothers, una de les bandes estrella presents aquest cap de setmana al Sónar han demanat visitar les instal·lacions del Barça i trepitjar el Camp Nou?

8 Aquesta setmana s'ha celebrat a Los Angeles la fira E3 (Electronic Entertainment Expo), on es presenten les grans novetats per a la temporada que ve en videojocs. Sabeu que una de les novetats serà que, per primer cop, el joc FIFA 2016 incorporarà futbol femení?

9 Sabíeu que l'endemà de tornar de Bielorússia, on va jugar amb la selecció espanyola, Gerard Piqué va agafar la seva parella Shakira i els dos fills i van marxar amb avió privat cap a les Maldives, on han començat les seves vacances?

10 M'assabento que dimecres passat van detenir i, posteriorment, posar en llibertat l'expilot Joan Garriga per tràfic de drogues. Recordo quan vaig parlar amb ell fa un any i mig i em va dir que estava pelat, que vivia un infern diari, que ningú del món de les motos vol saber res d'ell. I penso: no és cruel l'oblit?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)