Opinió

Qui guanyarà les eleccions no és important

El rendiment de Messi decidirà si continua l'època més daurada
de la història blaugrana

Ha pecat d'imprudència en un país de xafardeig agrícola, i d'aquesta manera, un sector sense escrúpols a l'hora d'indultar un president imputat, utilitza les seves fotografies nocturnes com a munició de campanya. No enganyeu moralistes de saló, la veritat és que tenim dos candidats amb la imatge embrutida, però només una burgesia hipòcrita que ha legitimitat en silenci la corrupció política, jutja amb diferent grau els pecats de bragueta que els comesos des de la fredor del que mou diners en direcció prohibida. Així doncs, per allò d'entendre que tothom comet i cometrà errors, seria més saludable ocupar-nos de la capacitat de tots dos de distingir-se de la mediocritat mostrada pel seu predecessor i antecessor, un perquè sempre ha estat de bregar-se contra qui fes falta, i l'altre perquè ha mostrat que darrere l'esguard de no saber que els Reis són els pares, s'hi amaga un mandatari que no arrenca a córrer quan el vaixell fa un assaig d'enfonsar-se. I si, encara que prefereixo el seu gest de posar-se a davant del poble amb els braços oberts mentre llança un improperi de suficiència a l'invasor, si no guanyés les eleccions no tindria el disgust de trobar un clon de l'home obsessionat a destruir un llegat aliè, i és que el seu millor aval ha estat el de prendre distància del predecessor imprimint un segell propi a l'hora de governar el club.

En definitiva, tots dos tindran projectes diferents, voldran fer-se seus els triplets, i fins i tot, poden arribar a una picabaralla verbal amb retrets diversos, però el millor per al Barça és que no tenim homes amb el gest restret que aspiren a ocupar la presidència del club, i això vol dir que passi el que passi, el Barça sortirà reforçat de les eleccions. Així doncs, deixem-nos de debats estúpids propis de premsa rosa i decidim quin president haurà de pensar com serà el dia de demà un Barça sense Messi, l'únic nom propi que apareix en aquest article perquè el seu rendiment decidirà a partir de l'any que ve si els dos candidats no nombrats seguiran gaudint de l'època més daurada de la història blaugrana. El soci escull, però Messi decideix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)