Opinió

Incongruències d'estiu

Es mereixen la crítica els precandidats que no van mai al Palau Blaugrana i ara s'acosten a recollir signatures

1 És normal que la lliga de futbol, que es va acabar el 23 de maig, no tingui el calendari enllestit per al curs vinent fins al 14 de juliol, data de la celebració de l'assemblea de la federació espanyola? Tenint en compte que s'han d'encabir la supercopa d'Europa (amb dos equips de la lliga espanyola), la supercopa d'Espanya, les prèvies de les competicions europees, els tornejos d'estiu i l'inici de la lliga, no hauria estat normal que l'assemblea federativa hagués estat a mitjan juny? Què és aquest caos autoritzat?

2 Pre-pre-pre-campanya electoral a can Barça. A demanar signatures al Palau Blaugrana. A qui hauríem d'aplaudir i a qui hauríem de xiular? Bravo per a aquells precandidats que anaven poc a veure el bàsquet i ara no han tingut la barra d'anar-hi per demanar la firma, i bravo per a aquells que hi van sovint i que s'hi acosten per demanar-les. Els que es mereixen crítiques són els que no hi anaven mai i ara s'hi acosten.

3 Dit això, és normal que aquest (el tercer partit de la final de la lliga de bàsquet) hagi estat l'únic acte amb gent blaugrana aglomerada (7.000 espectadors) en què els pre-pre-pre-candidats hagin pogut recollir firmes?

4 El xilè Jara fica el dit al cul a l'uruguaià Cavani en la copa Amèrica. Què li passa pel cap a un futbolista, sabent que les càmeres ho capten tot, per fer una acció irracional com aquesta?

5 Hem d'agrair a l'àrbitre del partit de la copa Amèrica Enrique Osses que hagués expulsat Neymar en el partit Brasil-Colòmbia i, d'aquesta manera, evités una sobrecàrrega de partits al crac brasiler?

6 I l'àrbitre del partit? Els expulsa tots dos. Què ha de dir el suposat comitè de la competició? A un futbolista que li fiquen el dit al cul l'han fet fora del partit. Li trauran... la vermella?

7 Com és possible aquesta facilitat que té Florentino Pérez d'enfrontar-se amb tots aquells futbolistes que tenen el suport de l'afició? Que si Redondo, que si Casillas, que si Raúl... Que si Del Bosque i Ancelotti pel que fa a entrenadors... Ara Sergio Ramos...

8 És acceptable aquesta broma de mal gust i serial de baixa estofa entre de la Federació Espanyola de Tennis, els esportistes i el CSD?

9 Com aguanta el president federatiu després de l'atac per terra, mar i aire de tot, absolutament tot el seu entorn?

10 Acabem amb un gran acte al qual va acudir Pep Guardiola celebrat a Manresa dimarts organitzat per Ampans, una fundació que lluita per la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual. Sabíeu que l'exentrenador del Barça va acordar l'acte fa quatre mesos amb l'ens del qual és soci des de fa més d'una dècada? Sabíeu que tota la família Guardiola hi està involucrada i que també hi va col·laborar activament fa vint anys el representant de Luis Suárez i germà petit del Pep, Pere?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)