Opinió

Eleccions poc engrescadores

Caldrà esperar al tall del 8 de juliol per fer la reflexió final amb més arguments

Així com l'èxit esportiu del primer equip de futbol del Barça és indiscutible per resultats i joc, les eleccions sembla que ens facin baixar com a mínim un graó en el camp de l'excel·lència. Normalment la continuïtat del fins ara president hauria d'estar assegurada, però les ombres d'uns processos pendents que, malgrat les afirmacions que tot es va fer correctament, no s'hauran esvaït fins que hi hagi sentència, li deixen un flanc dèbil. En segon lloc, tot i la pregonada bona gestió econòmica amb nombroses despeses evitables que l'haurien fet més correcta, encara no ha eixugat els deutes i no podem quedar lligats de mans davant dels possibles patrocinadors si, a més, emprenem una operació arriscada com la remodelació de l'estadi. El principal oponent, Joan Laporta, no ha presentat encara amb detall el seu programa ni propòsit d'esmena als defectes de la seva passada gestió. En primer lloc, no haver sabut associar-se amb gent segura després de l'espectacle de les divisions amb la primera junta que va proposar i, després, l'encertada llista dels que se citaven en l'article de la contraportada de L'Esportiu de diumenge. Entre els altres candidats no ha sorgit encara amb prou força la persona sensata, solvent, per girar full als enfrontaments que hi ha hagut i prou sàvia per mantenir ben encaminat el primer equip.

Caldrà esperar a la presentació de les candidatures que hauran passat el tall el 8 de juliol per fer la reflexió final amb més arguments. Dels que les liderin, a més de més concrecions, voldríem saber la seva trajectòria real documentada, no solament del seu barcelonisme, sinó de la seva capacitat de gestió en els àmbits professionals que han exercit i de la seva capacitat per aportar els avals que sembla que encara calen per dirigir el club.

Els que voldríem un Barça alternatiu en què poguessin jugar els futbolistes que ens han agradat com Bojan, Deulofeu i una llarga llista veiem que, indirectament, si és que realment se centren en la Masia i defugen el cop de talonari, hi ha un parell de candidatures que s'hi atansen més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)