Opinió

Escàndols

No hauríem de saber en breu el nom del nou director tècnic de Bartomeu? Qui serà el cervell esportiu del club si guanya ell?

1 Calia el ridícul de la Federació Espanyola de Bàsquet durant uns dies amb la irreflexiva, incomprensible i sospitosa decisió de fer jugar una fase prèvia a l'Uni Girona de bàsquet quan a cap país capdavanter ni en cap esport el segon classificat passa davant del guanyador d'una màxima competició?

2 Per què no deixem Ramon Adell com a president del Barça? De fet, com a encarregat de la gestora ha iniciat els tràmits per fitxar Arda Turan i Paul Pogba, estudia vendre Pedro, dirà adéu a Karabatic... Ja sé que el club no s'ha d'aturar... però entre poc i massa, no?

3 A qui beneficia el fet que el Barça vagi radiant les negociacions per fitxar cracs de cara al gener que ve i llegir cada matí a les portades dels diaris la possible arribada de futbolistes coneguts al Camp Nou?

4 Però hi ha un element important: si Luis Enrique demana Arda Turan i la gestora s'aparta perquè qui ha de signar el contracte és el nou president, això no és un drama? I si és un drama no vol dir que la data electoral (18 de juliol) ha estat (diguem'ho alt i clar d'una vegada) un solemne bunyol i una decisió maldestra?

5 No hauríem de saber en breu el nom del nou director tècnic de Josep Maria Bartomeu? Enterrada la insípida comissió  tècnica dels darrers mesos que va substituir Andoni Zubizarreta,  qui serà l'encarregat de ser el cervell esportiu del club si guanya l'actual president?

6M'asseguren que hi pot haver un o, com a màxim, dos debats entre els candidats a la presidència del Barça. Però no seria més normal fer-ne quatre per enriquir l'opinió del soci que anirà el 18 de juliol a votar? Un és clar, a TV3. El segon, sembla que a 8tv.

7 Algú pot entendre i explicar què ha passat exactament entre Florentino Pérez i Sergio Ramos perquè l'andalús hagi decidit marxar del Real Madrid? No veu el president blanc que és una baixa terrible per a la defensa del seu equip? Realment no es poden ni veure?

8 Podríeu fer el favor de buscar a Facebook Daniel Martínez Oyamburu? És el fill del mític madridista Pirri, que ha publicat l'adéu al Real Madrid com a fisioterapeuta en un comunicat en què dóna les gràcies a son pare i li diu literalment: “Per desgràcia, fa temps que allà les coses ja no es fan amb rigor ni objectivitat, el tema personal s'anteposa al professional i la mediocritat triomfa sobre l'excel·lència... A ell [el seu pare] li va passar el mateix, amb la mateixa gent, després d'haver-ho donat tot per aquella casa. La història es repeteix.” Dur missatge contra Florentino.

9 Se'n va, segons el mateix entrenador del Barça, Xavier Pascual, el millor jugador de la història de l'handbol mundial, Nikola Karabatic. Una pena. Se'n va plorant, entristit. Ell volia continuar, però històries personals vinculades al seu germà el fan fitxar pel PSG. No se'n va per diners, no se'n va per la ciutat, no se'n va pel club, no se'n va pels companys ni per l'entrenador. La culpa no és a can Barça. La culpa és, precisament, a París. Una pena, oi?

10 I acabem amb el tennis. Ha plegat José Luis Escañuela com a president de la federació espanyola, una de les taques negres més gruixudes en la història de l'esport espanyol. Aquí Miguel Cardenal ha tingut una actitud impecable forçant el final d'una etapa nefasta. Però algú explicarà els motius pels quals ha estat tan odiada pels esportistes l'entrenadora Gala León (amb alguna declaració intolerable per part d'algun dels grans tennistes espanyols)?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)