Opinió

Falta (només) una setmana

Fa un mes que es van convocar eleccions a la presidència del Barça. Ha estat pesat i esgotador

1 Fa un mes que es van convocar eleccions a la presidència del Barça i mig any des que es va anunciar la convocatòria. Ha estat pesat i esgotador. Calma. Només falta una setmana. Ens hauríem de replantejar la durada de les eleccions a Can Barça?

2 Reitero el meu dubte mediàtic sobre els pre-pre-pre candidats a la presidència del Barça: per què els mitjans hem de donar corda a uns i no a d'altres perquè uns ens semblen seriosos i d'altres, freaks?

3 Ara bé, no és admirable el múscul democràtic del club que permet cada dos per tres que diferents tendències del barcelonisme es barallin per veure quin és el millor model de club pels propers anys?

4Dit això, no és legalment sospitosa la campanya de Josep Maria Bartomeu, que utilitza, com passa habitualment amb qui mana, tot l'aparell per fer exposició dels seus propers anys de possible mandat? O és un excés de zel de Ramon Adell, president de la junta gestora, encarregat de presentar Arda Turan amb la tronada excusa que el vol Luis Enrique?

5 D'acord, el vol Luis Enrique. Llavors la data del dia 18 de juliol beneficia qui ha presidit el club, a qui se li imputen lògicament tots els fitxatges que s'estan fent? Per exemple, Gerard López també el reclama Luis Enrique, és la junta gestora, Ariedo Braida o Carles Rexach?

6És normal que només hi hagi un debat? No mereix, un club com el Barça, enriquit democràticament per gairebé trenta mil socis que han validat la seva signatura a cinc candidats, que puguin rebatre diversos temes amb els presidenciables?

7 Algun dia marxarà del Real Madrid de Florentino Perez alguna llegenda del madridisme com ho han fet Puyol o Xavi, per posar dos exemples recents del Barça? Hierro, Del Bosque, Raúl, Iker Casillas… I a Madrid no passa res?

8 Em sorprèn el baix preu per un porteràs com Kiko Casilla. Només 6 milions d'euros pagarà el Real Madrid a l'Espanyol?

9 Llegeixo que ja hi ha hagut uns primers contactes entre Cristiano Ronaldo i el París Saint Germain amb el mateix Florentino Pérez pel mig. Què pretén el Real Madrid amb la venda del portuguès, sense Iker Casillas, i amb l'hipotètic traspàs de Sergio Ramos? Quina idea li passa pel cap, al president del Real Madrid? Desfer-se de tots els ídols, per fer exactament què?

10 I acabo amb un dels més grans de la història de l'esport mundial: ens alcem i ovacionem Roger Federer, una altra vegada finalista de Wimbledon, per demostrar el que és un exemple d'esportistes quasi perfecte?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)