Opinió

I aquesta temporada què?

Serà capaç Arda d'assimilar bé aquest paper si li toca descansar?

Dilluns van començar dotze jugadors blaugrana a entrenar-se, avui ho faran la resta, llevat dels que van participar en la copa Amèrica. Com es veu, tot planejat pel seu tècnic, Luis Enrique, que segons qui guanyi les eleccions a la presidència de dissabte podria tenir més responsabilitat en l'àrea esportiva. Surti qui surti, el Barça, que podria fer el sextet en el que resta d'any, serà l'equip a batre en totes les competicions. Tindrà la pressió lògica d'un equip campió, que lluitarà per aconseguir repetir uns èxits difícils d'igualar. La presència dels candidats a la presidència per als sis anys vinents és enriquidora per al club. El futur president ha d'agafar les bones idees plantejades per altres candidats, sempre que aportin millora. A banda de la lògica il·lusió dels futuribles, el que ha de guanyar és el Barça.

Dit això, el Barça ja té un nou jugador, Arda Turan, futbolista turc que coneix el futbol d'aquí després de jugar quatre anys a l'Atlético. Madrid. Encaixa perfectament en l'estil blaugrana, tècnic, hàbil, bo en l'un contra un, imaginatiu i capacitat per associar-se amb els bons jugadors blaugrana. Haurà de patir, com l'altre bon fixatge Aleix Vidal, la desconeguda aturada de sis mesos, fet insòlit en el club. Aquí és on es veurà el caràcter del turc ja que no sembla que Aleix pugui tenir problemes. El Barça és un equip a on sovintegen les rotacions, fet que va crear dubtes al principi, superats per una magnífica ratxa que va dur als títols. Serà capaç Arda d'assimilar bé aquest paper si li toca descansar? Campions del món com Piqué, Iniesta, Xavi i sobretot Pedro ho van fer, però aquests són jugadors d'aquí amb valors assimilats de La Masia, per cert pedra clau en els candidats. És l'únic dubte que tinc d'Arda, que em sembla un jugadoràs. No li compto l'antiesportiu gest de llançar la bota a un jutge de línia, perquè se'n va penedir. Sap que l'ha fitxat un equip campió, que intenta també ser-ho en l'esportivitat i en els valors que han fet gran aquest club. Bona temporada, Barça!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)