Opinió

Punt final (ja era hora)

S'ha fet llarga, pesada, repetitiva, esgotadora, perquè hem estat en campanya des de l'endemà de
la victòria en la Champions

1 Avui és el dia de les eleccions a la presidència del Barça. Estem d'acord que s'ha fet llarga, pesada, repetitiva, esgotadora, perquè hem estat en campanya des de l'endemà de la victòria en la Champions a Berlín?

2 Com a exemple suprem de l'esgotament, el debat de TV3. No va fer una gran audiència tot i que va durar més de dues hores. Però no us va semblar absolutament previsible?

3 Alguns errors de tots els candidats: escolto Josep Maria Bartomeu i observo que té un problema en la seva expressió que es va multiplicar en el debat i li fa perdre credibilitat. No vau entendre veient el debat els motius pels quals només en va acceptar un?

4Escolto Toni Freixa parlant que vol seguir la línia del joc de Pep Guardiola. Home, això ho diu qui va expressar fa uns anys: “Tito està guanyant totes les comparacions amb Guardiola, fins i tot en la faceta humana.”

5 Escolto Agustí Benedito parlant de l'empresa que podria ser l'alternativa a la samarreta a Qatar Airways. Afirma que és nova. Tan nova que em pregunto si podria pagar fins a 60 milions per assumir aquesta despesa? Tindrà totes les garanties?

6Escolto Joan Laporta i veig un to més moderat, massa moderat, suposo que per captar els indecisos, perquè els incondicionals ja els té garantits. No ha perdut salsa respecte a la campanya del 2003?

7 De tota manera s'ha de destacar que al final la campanya ha acabat molt millor de com va començar i que els quatre han sabut mantenir un fair play que ha engrandit el Barça com a club democràtic i plural. Els aplaudim, si us plau?

8 Aplaudim que torni el futbol encara que el primer partit del Barça de pretemporada serà de matinada. Recordem que dimarts que ve a les 5 de la matinada l'equip de Luis Enrique debuta contra els Galaxy de Los Angeles?

9 Iker Casillas. Té tota la raó la crítica quan diu que la marxa d'aquesta llegenda del madridisme ha estat penosa però no hauríem de posar tots els ous a la cistella i dir que el Madrid li ha pagat com a liquidació la bonica xifra de 20 milions d'euros abans d'impostos? Liquidació, 20 milions. Home, no està gens malament.

10 He de reconèixer que, gràcies a l'apassionament de companys al Twitter (Sergi López Egea, Xavi Garcia Luque, Isaac Vilalta, entre d'altres) i al vallesà Purito Rodríguez m'he reenganxat al Tour de França, del qual m'havia desconnectat fa alguns anys. A algú altre, per culpa del dopatge i d'un cert abandonament mediàtic (les èpiques transmissions radiofòniques a l'època de Perico Delgado o Indurain) li ha passat el mateix?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)