Opinió

Senyor president

Ara, entre tots, ajudem
a garantir
que el Barça continuï sent més que un club i que
ho pugui guanyar tot

Ja s'han acabat les eleccions i tenim president legitimat pels socis i entenc que alguns no estiguin contents i d'altres ho estiguin, i molt. Ara toca felicitar el nou president, deixar-lo treballar i confiar-hi. Personalment estic content que hagin acabat les eleccions perquè, a part de ser esgotadores per a tothom, crec que ja estaven arribant a un punt poc productiu i interessant per al soci. De fet, llegint articles i escoltant tertúlies posteleccions, he de dir que el grau d'agressivitat i posicionament (més o menys extrem) que percebo és decebedor (d'un costat i de l'altre). No oblidem que tots som barcelonistes i volem el millor per al Barça i tothom, sigui qui sigui o hagi anat amb qui hagi anat, es mereix el màxim respecte com a persona i com a barcelonista. El Barça és un club democràtic, dels pocs que queden al món, i un club dels socis, en què s'accepta o s'hauria d'acceptar una de les màximes de l'esport “cavallers en la victòria i en la derrota”. Ara, entre tots, ajudem a garantir que el Barça continuï sent més que un club i ho pugui guanyar tot. Per això, vull escriure unes paraules adreçades al nou president del Barça, digueu-ne carta, llista de desitjos o la meva visió del Barça de present i futur.

Crec en un Barça global que arribi a tot el món gràcies als seus èxits esportius, a la feina d'una fundació plena de projectes i proactiva i amb uns valors inqüestionables i invulnerables. Un Barça ple d'il·lusió i que il·lusioni socis i simpatitzants d'arreu del món. Un Barça en què la Masia sigui el pal de paller en termes esportius i de formació de les persones. Un Barça en què el soci pugui parlar i ser escoltat quan i com ho necessiti. Un Barça en què la gent jove i la gent gran puguin conviure amb respecte i units sota una única causa i color. Un Barça en què els directius, especialment el president, siguin propers i demostrin preocupació i ocupació pel soci. Un Barça en què la imatge estigui als terrenys de joc i la notícia siguin els bons resultats. Un Barça amb seccions potents i que ajudin a fer més gran la imatge del millor club del món. Un Barça en què els exesportistes tinguin un lloc important i un reconeixement tangible. Un Barça que sigui capaç d'aglutinar el millor de cadascú i pugui adoptar les fórmules i propostes de qualsevol dels altres candidats i precandidats que han estat presents en aquesta cursa electoral. Un Barça de cavallers i respecte per tothom, però que no es deixi trepitjar per ningú. Un Barça amb els millors jugadors del món i que compleixin uns requisits, en termes de valors, adequats als nostres sentiments i manera d'entendre l'esport i la vida. Un Barça que porti amb orgull i confiança la representació del lloc d'on és, Catalunya i Barcelona. Un Barça en què les famílies, la gent jove i els més grans ho puguin passar d'allò més bé animant el nostre estimat equip. Un Barça fort econòmicament i que estableixi les bases perquè el nostre club sigui etern. Un Barça en què càpiguen totes les persones, idees i moviments, sempre que s'acceptin els nostres valors. Un Barça en què el fet que un soci es presenti a unes eleccions no sigui vist com inoportú o un perill, sinó tot el contrari, com un orgull i pensant que això demostra la nostra gran diferència democràtica. Un Barça unit i fort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)