Editorial

L'EDITORIAL

El camí continua avui a Tbilisi

El tècnic va remarcar que han fet tot el que feia falta fer per arribar en un bon estat de forma al primer repte de la temporada

El Barça buscarà avui a Tbilisi contra el Sevilla el quart títol del 2015, la supercopa d'Europa, i posar una pedra més en el camí per repetir la conquesta dels sis títols possibles, com ja va fer el Barça de Guardiola l'any 2009. La final d'avui contra l'equip andalús és un gran repte per a l'equip de Luis Enrique, que és evident que és l'equip a batre a Europa, que no podrà comptar amb una de les seves grans estrelles, Neymar, i que tindrà al davant un conjunt coratjós i no exempt de qualitat com l'andalús.

Luis Enrique va dir ahir en la roda de premsa que estan preparats per disputar la supercopa i que li era igual tenir o no el paper de favorit i, a més, va treure importància a les baixes que té –el Sevilla té encara més problemes per les lesions–. El tècnic asturià va remarcar que han fet tot el que feia falta fer per arribar en un bon estat de forma al primer repte de la temporada i que estan il·lusionats amb la idea de seguir guanyant títols.

Si vencés el Sevilla, el Barça igualaria el Milan al capdavant del rànquing de campions de la supercopa d'Europa, amb cinc títols, i s'agafaria la revenja de la derrota del 2006 contra els andalusos, que va significar el principi de la fi de l'equip que liderava Ronaldinho al camp i Frank Rijkaard a la banqueta. Aquella, a més, és l'única vegada que el Barça ha perdut la supercopa afrontant-la com a campió d'Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)