de ruta per guanyar
els sis títols que hi ha
en joc aquest
2015

El Barça continua el full de ruta per guanyar els sis títols en joc el 2015. Ahir va caure el quart, la supercopa d'Europa, a la llunyana Tbilisi, en un matx agònic contra el Sevilla que va decidir un gol de Pedro en la pròrroga (5-4). Una final que el Barça dominava 4-1 en el minut 52 de partit i que mai de la vida hauria d'haver arribat al temps extra.

I és que el Barça va fer una molt bona primera part. Tot i rebre un gol només començar el partit, va saber reaccionar, capgirar el resultat amb dos golassos de falta de Messi i posar la supercopa de cara. L'equip de Luis Enrique va saber tenir la pilota, controlar el tempo del joc, pressionar i recuperar ràpidament. El Sevilla va quedar a mercè del Barça, i el 3-1 just abans del descans ho va posar tot encara més a favor per als blaugrana. I en la segona part, el 4-1 de Luis Suárez va fer que els aficionats blaugrana comencessin a pensar que el quart títol del 2015 estava ben lligat. El Barça va tenir ocasions per ampliar l'avantatge, i el 4-1 va ser un punt d'inflexió, però al revés. El Sevilla va anar cap amunt, el Barça es va enfonsar i al final del temps reglamentari, un increïble 4-4 va conduir a la pròrroga. I en el temps extra, el protagonista va ser Pedro, com a Mònaco contra el Xakhtar aquell gloriós 2009. I en el mateix minut. Pedro, llegenda del millor Barça de tot els temps. Abans i ara.