Opinió

Messi i companyia no abaixaran els braços

Després dels arbitratges rebuts,
al vestidor saben que ho tenen difícil per repetir
el títol,
però seran persistents

Ho va dir Diego Simeone abans que comencés la lliga i sembla que l'entrenador de l'Atlético de Madrid no anava mal encaminat. L'argentí explicava en una entrevista que veia aquesta lliga preparada perquè la guanyés el Real Madrid. Només s'han disputat tres jornades, però 270 minuts han estat suficients per veure que el Barça haurà de ser molt superior als seus rivals per repetir el títol. Cap dels tres arbitratges que ha rebut l'equip de Luis Enrique ha estat bo, amb tres penals no assenyalats a l'àrea de l'Atlético de Madrid dissabte passat, sense anar més lluny. Mateu Lahoz, com de costum, va fer enfadar molt els jugadors blaugrana, que van protestar aquestes accions.L'arbitratge del valencià no va fer més que ratificar les sensacions que tenen al vestidor del Barça i també a la directiva ja des de la supercopa espanyola, quan van assenyalar un penal en contra al Barça molt discutible en l'anada i van expulsar Piqué en la tornada amb la posterior sanció de quatre partits que el central català encara compleix. Males sensacions. Saben que ho hauran de fer perfecte per tornar a ser campions. Que el Real Madrid només hagi guanyat una lliga de les últimes set disputades és un mal auguri, una raó que sustenta l'afirmació feta per Simeone.

No són de parlar dels àrbitres, a can Barça, però ahir mateix el president del club, Josep Maria Bartomeu, mostrava certa preocupació pels arbitratges rebuts en les primeres jornades en la roda de premsa en què es va presentar l'acord amb Lassa com a patrocinador de les seccions. En una entrevista concedida recentment a aquest diari, el secretari tècnic, Robert Fernández, deia que ells no veien la lliga de color blanc com Simeone perquè no pensaven en res que no fos tornar aixecar el títol.

Aquesta és la gran força que té el Barça. L'ambició del grup que encapçala Luis Enrique. L'ambició per continuar guanyant tots els títols en joc i la qualitat d'una plantilla disposada a superar qualsevol contratemps. Han tingut un inici de lliga molt complicat. Per l'entitat dels rivals i per les nombroses baixes que ha tingut l'equip, però han sumat nou punts de nou possibles. L'únic equip que ha estat capaç de fer-ho, una dada que deixa clara la dificultat del repte i que avisa els que no volen que el Barça repeteixi títol que els blaugrana no abaixaran els braços per molts contratemps que tinguin. Perquè Messi, Neymar, Suárez i companyia no pensen en cap altra cosa que no sigui la victòria. Va quedar demostrat a Madrid. Contra el mal arbitratge de Mateu Lahoz, van aparèixer els cracs. Primer, Neymar per empatar amb un gran llançament de falta. Després, Suárez i Messi per associar-se i que l'argentí aconseguís el gol del triomf amb un toc magistral. Això acaba de començar, però al vestidor tenen clar que amb la qualitat que tenen i amb treball podran combatre i superar les adversitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)