Opinió

Accions, reaccions i emissions

El Barça no hauria de donar un cop de puny sobre la taula i exigir a la FIFA i a la UEFA que li permeti fitxar i inscriure un futbolista?

1 La lesió de Rafinha no és un atemptat futbolístic que mereix un càstig tot i que l'àrbitre no l'expulsés? Per molt que la disculpa posterior serveixi com a atenuant, no és una barbaritat que una entrada d'aquest tipus no mereixi cap sanció?

2 No és l'entrada de Nianggolan massa bèstia perquè tot el càstig sigui per al jugador que diu adéu a la temporada i al club que es queda sense ell? Tan barata surt la cacera del futbolista de la Roma?

3 Parlant de lesions bèsties, la de Luke Shaw, del Manchester United, n'és una altra. Hi ha una diferència lleu, la reacció d'Héctor Moreno, del PSV, davant la magnitud de la lesió: l'exjugador de l'Espanyol de seguida es posa les mans al cap. L'entrada és terrorífica i també mereix sanció. I com havia de ser el dolor per al futbolista del Manchester, que va haver d'abandonar el terreny de joc amb oxigen?

4El Barça no hauria de donar un cop de puny sobre la taula i exigir a la FIFA i a la UEFA que li permeti fitxar un futbolista i inscriure'l tenint en compte que la responsabilitat de la lesió és de tercers? O no n'hi ha prou, d'aquest pa que s'hi dóna?

5 Això val pel cas de Patrice, jugador camerunès del filial, a qui la FIFA tampoc el deixa entrenar-se al Prat. Però què és aquesta indecència? No hauria d'anar el Barça al tribunal de menors a denunciar el fet?

6Molta crítica a Ter Stegen pel gol de la Roma. El problema és que, jugant tan avançat dóna ajut als defenses que estan més endavant i facilita gols des de la llunyania. Per això els dos gols des de gairebé mig del camp en un mes (el de Mikel San José, de l'Athletic, i el de dimecres de Florenzi, de la Roma). No estem criticant massa l'alemany?

7 No caldria un acord urgent (abans de deu dies) entre Movistar Plus i beIN Sports perquè aquest últim vengui els drets de la Champions als primers? No ens ven Movistar Plus “todo el futbol”? I beIN no ens ha de garantir una cobertura impecable i no que sigui un calvari veure una jornada europea?

8 Parlant de beIN Sports. Tenen Andoni Zubizarreta, exdirector general del Barça, com a comentarista. Li podrien dir que mirés de tant en tant a la càmera i que deixés de tenir la mirada perduda per diferents llocs de l'estadi?

9 Ahir a la tarda vaig veure (enregistrat) el partit Espanya-França. Feia temps que no veia una exhibició d'un jugador de bàsquet com la que va fer Pau Gasol convertit en mig equip. De fet, la meitat dels punts pràcticament els va fer ell. Estem davant d'un dels gran esportistes de la història?

10 Per cert, sabeu que Pau Gasol, quan acabi la seva carrera esportiva, vol continuar treballant en l'esport vinculat a algun organisme espanyol? Tot el contrari que son germà Marc, que vol venir a viure a Girona i dedicar-se a l'esport, però a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)