Opinió

El primer de molts

Està deixant retratats aquells que li han negat la condició de jugador

El gol que va fer dimarts Víctor Álvarez i que va suposar la victòria contra el València, va ser el primer que marca en la lliga i va ser tant productiu com necessari. Necessari per a ell i per a l'equip, i productiu per al club, que ja tornava a veure com la part tòxica de l'entorn emetia senyals nocius.

Víctor havia jugat 48 partits a primera, i si bé havia estat molt a prop del gol, encara no havia marcat. De fet, ell mateix, la temporada passada, després d'un partit de copa, va lamentar la poca fortuna que tenia de cara a gol. I és que arriba molt a porteria contrària, ja que té una enorme mobilitat. Ataca i defensa més que cap altre. Acompanya totes les accions defensives de l'equip i a l'hora de sortir al contraatac, sempre posa la directa obrint la banda esquerra per crear espais i combinar amb els companys. De fet, el gol de l'empat a Anoeta, el que s'aconsegueix del penal que li fan a Marco Asensio, ve d'una passada espectacular de Víctor en una jugada col·lectiva de manual.

Quan dic que a ell li va molt bé el gol, no només ho afirmo pel gol en si, sinó, sobretot, per posar en valor la feina fosca d'un jugador exemplar en implicació, solidaritat amb els companys, coratge a la gespa i, a més, amb un gran talent. Un d'aquells jugadors que, de vegades, si les coses no van bé a l'equip, és molt fàcil fer-lo servir de l'ase dels cops. A Víctor l'han xiulat, criticat, en determinats moments s'ha sentit a l'estadi aquell rum-rum quan duia la pilota i, fins i tot, alguns professionals del periodisme han carregat contra ell qüestionant-li la vàlua en l'elit.

El polivalent jugador de Sant Vicenç de Montalt ja dóna i donarà un gran rendiment a l'entitat. S'hi estarà anys i, probablement, l'acabaran venent per un bon grapat de milions d'euros. Esquerrà, amb qualitat, molt dinàmic i extremadament professional, Víctor Álvarez és un d'aquells jugadors que tots els entrenadors voldrien tenir. Ja queda lluny aquella primavera del 2013 quan en Víctor va haver de passar pel quiròfan per sotmetre's a una operació a la vàlvula aòrtica. Ara, havent esvaït els dubtes sobre la seva recuperació, ell, amb aquest tarannà tan afable, està deixant retratats tots aquells que li han negat la condició de jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)