Opinió

La tranquil·litat com a medecina

El Barça està preparant una millora de contracte a Leo Messi perquè acabi la seva vida al Barça més enllà de l'any 2018

1 Un jugador en el vol de tornada de Vigo a Barcelona li va dir a un altre (de migcampista a defensa): “L'hòstia ens anirà bé.” Esperem que així sigui. Valorem el partit al camp del Celta com un dels pitjors de l'any 2015?

2 Ter Stegen com a símptoma. No recordem els debats d'abans de l'estiu sobre qui havia de ser el veritable porter titular del Barça: si l'alemany o Claudio Bravo? Ara em fa la sensació, basant-me en un sondeig personal en l'entorn, que ja no en queda cap.

3 Per què parlem de l'Athletic de Bilbao com a amic blaugrana (per allò de la relació política entre Catalunya i el País Basc) quan l'afició de San Mamés sempre ha estat més madridista? No vau sentir l'ovació quan s'anaven sabent els gols de Balaídos?

4No pagarà el Barça una barbaritat per Nolito ara que diuen que encara no ha renovat i que podria venir a can Barça en el mercat d'hivern? Tampoc caldria.

5 Amb la mà al cor: Sandro i Munir són jugadors per al primer equip del Barça? Haurem de recordar una de les pífies de la temporada passada: mentre el Barça B jugava al camp del Recreativo de Huelva, amb l'equip ja humiliat i baixat a segona divisió B, als jugadors del filial que havien jugat algun partit amb el primer equip se'ls permetia anar amb l'autocar de la rua de la Champions.

6Qui exactament va ser el que va decidir no pagar dos milions d'euros de més per portar Marco Asensio al Barça? Nom i cognom, si us plau. Sabíem que era un gran fitxatge. Després de veure'l un parell de partits amb la samarreta de l'Espanyol no tinc cap dubte que serà una de les revelacions de la temporada i que el Real Madrid ha fitxat un crac.

7 Sabíeu que Marco Asensio és des de petit aficionat del Barça però que tant l'agent com la família no van entendre mai com el club blaugrana no va voler pagar aquests dos milions de més (que sí que va pagar el Madrid)?

8 Ovacionem amb forts aplaudiments el vicepresident del Barça Carles Vilarrubí per les seves contundents declaracions d'ahir? Vilarrubí va afirmar: “Miguel Cardenal no és polític i fa quinze dies que està en campanya. Quan ha vist que amb el Barça no pot, ara li ha tocat el rebre a Pep Guardiola.”

9 Aquest matí Pau Gasol està volant de tornada cap a Chicago, on demà ja anirà a entrenar-se de cara a la nova temporada de l'NBA. Sabíeu que aquesta nit passada en Pau va estar amb un grup d'amics sopant en una peixateria del barri de Gràcia de Barcelona coneguda per la seva privacitat i on en Pau va portar fa un parell d'anys el seu amic Kobe Bryant?

10 I l'última: no és cap rumor encara que es desmenteixi. Sabeu que el Barça està preparant una oferta de millora de contracte a Leo Messi perquè acabi la seva vida futbolística al Barça més enllà del 2018, que és quan s'acaba l'acord vigent entre el club i el jugador? El temps ho dirà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)