Opinió

Lardín 2018 i Asensio 2016

Sense fer gaire soroll, el futbol formatiu i de projecció professional està donant ja resultats òptims

Encara que sembli que no ha passat gran cosa, aquesta setmana en l'Espanyol s'han produït algunes novetats molt importants. D'una banda, la renovació de Jordi Lardín referma l'estabilitat esportiva del futbol de base però també del primer equip. És una excel·lent notícia que passa de puntetes en el vertigen de l'actualitat però que mostra la bona tasca feta en el futbol de base. L'ampliació de contracte és fins al 2018, paral·lela a la que aquest estiu es va fer al director esportiu Òscar Perarnau. Sense fer gaire soroll, el futbol formatiu i de projecció professional està donant ja resultats òptims, per sobre de les expectatives, ja que els anteriors gestors del planter havien deixat un panorama desolador. Lardín, amb un Perarnau omnipresent i un cervell a l'ombra com Àngel Morales han redreçat tot aquell desgavell muntat per De la Cruz, Casado i companyia, i ho han aconseguit, en gran part, gràcies a la presidència de Joan Collet, que en rellevar Dani Sánchez Llibre va poder desprendre's d'alguns elements que per fílies i fòbies personals i qui sap si per alguna cosa més, trillaven tot el que tocaven.

I per fi l'Espanyol ha pogut presentar el seu futbol de base i el femení. Després de dos intents estroncats per la meteorologia, a la tercera s'ha pogut lluir la joia de la corona blanc-i-blava. Va ser dimecres a l'estadi, en aquella cerimònia tan emotiva en què els equips es fan la foto i s'entrega a tots els capitans el braçal amb el número 21 en homenatge a l'etern Dani Jarque.

I l'altra notícia destacada de la setmana és la confirmació que Marco Asensio podria tornar al gener al Real Madrid sense cap compensació econòmica. És per tremolar, ara que el balear ha pres l'equip a càrrec seu. Ara ja no sé si és millor que baixi una mica el seu rendiment un parell de partits per esvair un possible interès blanc per repescar-lo, i que en la segona volta faci una explosió antològica que col·loqui l'equip en zona de privilegi, o que segueixi fent feina a poc a poc i de manera continuada, a risc que el Madrid necessiti els seus serveis passat el Nadal...

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)