Opinió

Despullant Benítez

Si el Barça surt vencedor, veig algú buscant feina a prop de Penny Lane

Hi ha homes que porten amb naturalitat el fet de tenir-la més grossa, i com a conseqüència, no tenen la necessitat de presumir-ne quan el dubte planeja sobre el seu membre, mentre que d'altres, els obsessius que miren enrere per si un cec els trepitja els talons, s'entesten a defensar la naturalesa elitista de la seva virilitat amb un excés de dades objectives.

El problema d'aquest segon grup no acaba sent si tenen la raó o no, sinó que desprenen un complex d'inferioritat que els converteix en titelles mancats d'autoritat moral per tirar endavant un projecte. Dit això, si Benítez vol ser el Miguel Muñoz del segle XXI hauria de traspuar la sensació de ser el líder d'aquesta història a través del llenguatge no verbal, evitant ironies sense gràcia a la sala de premsa que denoten un vaporós descontrol de la situació, i sabent que sempre li recordaran la llagrimeta del primer dia, en què va mostrar un feblesa mal entesa que ha intentat pal·liar amb estadístiques sense ànima.

Tot plegat es deu produir perquè ignora que el mèrit no el té qui s'allita amb tres dones excessivament maquillades després de mostrar bitllets de cinc-cents, sinó el seductor silenciós que s'ha endut a casa un esguard enigmàtic gràcies al posat perdut de Gregory Peck deambulant per les llambordes romanes.

I sí, potser el Barça surt escaldat del Bernabéu i a Madrid treuen la Cibeles per fer-la ballar mentre reciten un sonet dedicat a aquest bon home, però si sortim vencedors d'aquest relat, més d'un ja li estarà buscant feina a prop de Penny Lane perquè investigui si l'Eleanor Rigby camina o no camina sola. Llavors, quan estigui rumb a les illes on un dia va ser feliç, es dirà a si mateix que els seus resultats eren equiparables als del seu enemic íntim, però alhora, ignorarà que li va fallar l'intangible per ser entrenador del Madrid: el posat altiu de qui controla la vida a pesar que aquesta li estigui esbardellant el membre del qual tant presumeix. En definitiva, ho has de saber, estimat Benítez: el triomf està reservat a Gregory Peck i a quatre escollits. Els altres passem per la vida de puntetes i fem el que podem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)