Opinió

Seguretat per al clàssic

Luis Enrique decidirà. Luis Enrique i Messi decidiran. Seria lleig dir que Messi ho decidirà

No és dir res de nou afirmar que el Barça es trobarà molt més segur al Santiago Bernabéu si dissabte pot disposar d'un jugador com Leo Messi per enfrontar-se amb el Real Madrid. L'argentí ja s'entrena amb el grup i està a disposició de l'entrenador per fer-lo jugar si li convé. Si fem cas de les imatges que es van emetre dilluns per totes les televisions, és clar que la cara de felicitat, radiant i amb un somriure d'orella a orella de Messi entrenant-se amb els seus companys emetia un missatge ben clar: “He arribat a temps. Si algú tenia algun dubte ja sóc aquí, fent un rondo amb la resta de l'equip i a punt per anar a Madrid. Només cal que em diguin a quina hora es marxa.”

Els informatius deien que les imatges facilitades pel Barça demostren que Messi s'havia reincorporat als entrenaments amb tota la normalitat del món i disposat a preparar-se durant la setmana. Des del club li han volgut donar visibilitat i alhora advertir l'adversari. L'argentí estava mig amagat fent la feina que l'havia de dur dissabte a Madrid i va aparèixer com si res. El seu retorn a l'equip els fa més forts. S'ho passa bé. Ho necessitava. Ell i l'equip. Messi té tots els números per reaparèixer. Estarà en forma. Aquest partit el posa en forma. És de les experiències que sempre vol viure. No és cap misteri. Ja fa massa temps que no toca pilota i jugar contra el Real Madrid l'activa. Messi deixa enrere la lesió que l'amenaçava d'allunyava del partit contra el Real Madrid. I, probablement, si hi ha alguna cosa que no vol deixar escapar Messi és jugar al Bernabéu. Aquest era el seu repte, el seu gran repte que havia de superar com fos. I sembla que ho ha fet.

Com sempre, el calendari i els compromisos de les seleccions no han ajudat als equips gens ni mica a preparar el partit, un dels destacats del campionat de lliga. El més destacat de la lliga. Un dels dos més destacats de la lliga. L'altre serà el de la segona volta. Potser més determinant que el de dissabte. És evident. L'equip blaugrana ha treballat poc durant la setmana amb tots els jugadors junts. El Real Madrid, en canvi, no ha perdut tants futbolistes voltant pel món. A l'hora de la veritat no crec que influeixi gaire. Els dos equips saben com volen jugar l'un contra l'altre. A hores d'ara m'agradaria saber què passa pel cap de Messi quan juga al Santiago Bernabéu. Molts pagarien per saber-ho. I encara més per fer-ho com ell. Segur.

El debat sobre si Messi definitivament sortirà o no en l'equip titular en el partit de dissabte o si be jugarà deu minuts, mitja part o tot el partit són figues d'un altre paner. Se sap, ara per ara, que estarà disponible. Luis Enrique decidirà. Luis Enrique i Messi decidiran. Seria lleig dir que Messi ho decidirà. Ja sabem de sempre que ell segur que vol jugar. Com tots. Però també sabem que tenir Messi per afrontar el clàssic és una garantia de seguretat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)