Opinió

DIES IRAE

Acord i desacord amb Florentino

Tant de bo haguéssim pogut veure el Djkovic d'avui competir amb el Federer i el Nadal d'ahir

Djokovic està sol?

DIUMENGE 22.

Novak Djokovic guanya el Masters i tanca una temporada de victòries mai vista en el circuit. No hi ha cap dubte que és millor tennista de l'actualitat. Però la pregunta és: quina part hi ha de progressió en el seu tennis i quina part hi ha de decadència del joc de Roger Federer i Rafa Nadal? És difícil saber-ho. El serbi ja ha demostrat que era competitiu contra els altres dos en el seu millor estat de forma. Però és millor tennista ara que fa tres, quatre o cinc anys? El declivi dels seus competidors torna a fer difícil la resposta. Sí que hi ha un fet constatable que segurament ha fet millorar el joc de Djokovic. Ha deixat de ser menys comediant, el seu caràcter s'ha asserenat amb el matrimoni i la paternitat i tot plegat l'ha fet més equilibrat i fort mentalment. Llàstima que el Djokovic d'ara no el puguem veure competir amb el millor Nadal i el millor Federer. Per cert, continua sent emocionant veure el suís, que ho ha guanyat tot i ha guanyat tant, competir amb les ganes d'un principiant. Continua guanyant títols i, entre tots els aspirants, continua sent el principal rival de Djokovic. Una altra reverència.

La raó del senyor Pérez

DILLUNS 23.

Sent totalment esbiaixada la seva anàlisi de la situació del Real Madrid, Florentino Pérez també té raó quan diu que hi ha mitjans i periodistes que l'única cosa que volen és influir i que per aconseguir-ho són capaços de falsejar els fets i, si cal, inventar-se'ls. Pérez queda deslegitimat quan ho diu perquè ell també té mitjans i periodistes que actuen al seu dictat. Però una part de raó té. Fins al punt que el que diu també ha estat i és aplicable a mitjans i a periodistes d'aquí respecte al Barça.

Xakhtar de Janeiro

DIMARTS 24.

Llegeixo a El País una interessant entrevista al director del Xakhtar Donetsk. Sobretot quan parla de la reeixida aposta per jugadors brasilers: “Els brasilers que no es cuiden solen ser els que estan aïllats i se senten sols. Si aconsegueixes formar una comunitat, actuen com si tinguessin un cervell en comú.” Crec que això explica que el seu equip sigui competitiu des de fa anys. Ara bé, en algun moment hauran de decidir si volen ser només un club que aposta per descobrir talent i vendre'l o aspirar a més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)