Opinió

El maldecap Thievy

Sembla que els 1,3 milions que l'Espanyol esperava ingressar per la venda dels drets del jugador ara ja no arribaran

No hi ha manera. El jugador francès no n'aprèn i torna a protagonitzar un episodi d'indisciplina, ara al Granada, on juga cedit aquesta temporada. Després d'enganxar-se amb un company en un entrenament, va abandonar la sessió sense permís del tècnic i quan Sandoval va demanar-li que tornés s'hi va encarar. El club andalús ha decidit apartar-lo de la disciplina del primer equip i des d'ara i fins que s'obri el mercat d'hivern s'entrenarà en solitari.

Aquesta situació perjudica de retruc i molt l'Espanyol, que en el contracte de cessió havia inclòs una clàusula de compra obligatòria per part del Granada si l'eixelebrat davanter jugava un mínim de 400 minuts o participava en 10 partits. De moment ha jugat 183 minuts i ha participat en 7 partits, però no ha estat mai titular. Sembla, per tant, que els 1,3 milions d'euros que l'Espanyol esperava ingressar per la venda dels drets del jugador ara ja no arribaran. El Granada, com és lògic, ja no el tornarà a fer jugar i li buscarà una sortida en el mercat d'hivern. En els termes del préstec, sembla que no hi ha opcions de retorn a l'Espanyol ara al mes de gener, per tant, hauria de ser el club presidit per Quique Pina qui el col·loqués al mercat durant aquests mesos i després tornaria a l'Espanyol per seguir protagonitzant actes d'indisciplina als quals ja ens té acostumats, per mirar de forçar una rescissió de contracte i marxar allà on vulgui (si és que algú el vol) lliure de contracte.

Què li passa pel cap, a aquest noi, que amb 23 anys i unes bones condicions físiques i tècniques per jugar al futbol professional no acaba d'arrelar enlloc i sempre en surt escaldat? És evident que alguna cosa no li carbura gaire bé al terrat. Una llàstima, no només per a l'Espanyol, que li va obrir les portes del futbol professional, sinó també per a ell mateix, que va camí de perdre's com tants altres jugadors que no han sabut adaptar-se a l'elit del futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)