Opinió

Com hem canviat

No fa pas tants anys, un empat de qualsevol equip gran a València era celebrat com una enorme victòria

1 No fa pas tants anys, un empat de qualsevol equip gran a València era celebrat com una enorme victòria. O no recordem aquelles batalles al Luis Casanova (antic Mestalla) amb la defensa valencianista formada per Carrete, Arias, Tendillo i Botubot, i amb Kempes, Solsona i Bonhof?

2 O no recordem, més proper en el temps, aquell València que tenia destrossada la moral al Barça amb el Piojo López? Des de fa uns anys, amb l'arribada de Leo Messi i amb la crisi econòmica que ha afectat directament els clubs i els ha distanciat en qualitat, hi ha enfrontaments que s'han desvirtuat, i un és el València-Barça.

3 Llegeixo que el Barça i el Madrid estan entusiasmats de jugar a les quatre de la tarda perquè porta més gent al Camp Nou i al Bernabéu. Ho sento. Em sembla un horari infame. A casa, des de petit, ens hem acostumat a dinar a les dues sent de Barcelona. Algú pensa en aquests partits en la gent de fora de la capital?

4 Tindrà el Real Madrid la poca traça d'anar a la justícia ordinària per esmenar la seva ridiculesa en la copa del Rei?

5 Em permeteu que em comenci a fer pena el (lògic) acarnissament contra Munir i Sandro per totes les oportunitats perdudes? Entenc que no saben aprofitar el que tenen al davant, i n'ignoro les causes. Però no hi ha hagut aquí una falta de planificació per haver deixat marxar Pedro abans del que tocava?

6 José Mourinho s'ha colat a la fase següent de la lliga de campions. Es classifica, eliminant el Porto, deixant anar la seva habitual rancúnia, en aquest cas contra Iker Casillas: “Així podrà guanyar un títol que no té: l'Europa League.” Es pot ser més miserable?

7 Llegeixo frases de Cristiano Ronaldo després de la golejada contra el Malmö en la Champions: “Tinc dos anys més de contracte. Em quedaré al Madrid.” “Benítez està fent una bona feina, donem-li temps.” “Florentino només em va fer un comentari en broma, no passa res.” Ens ho hem de creure tot això?

8 Veig el Real Madrid-Malmö. De debò, semblaven els Abba. Quina banda. Com és possible que equips així puguin jugar la màxima competició europea? Feia anys que no veia un ridícul europeu tan espantós. S'hi pot fer alguna cosa?

9 Sobre Pep Guardiola... que si Manchester City, que si Manchester United, que si renovació amb el Bayern, que si un altre any sabàtic... Algú l'acabarà encertant. Esperarem aquell clàssic: “Com ja va anunciar en exclusiva...” Serà així, oi?

10 Un dubte final... Donaran el premi Nobel de la Pau a Karim Benzema després de la seva defensa sobre el cas Valbuena?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)