Opinió

La guerra de Gerard

Gerard Piqué ha encetat un temerari camí que només ell pot reconduir frenant en sec, cosa que no descarto

Sospito que cada cop que al Real Madrid les coses no li van bé, hi ha qui frisa perquè Gerard Piqué es deixi anar i faci una de les seves a Twitter. No sé a qui representa Piqué cada cop que colpeja el Madrid, però seria un error arribar a la conclusió que les seves sortides de to són en nom del barcelonisme. Està fent força el ridícul, que ningú no ho dubti. Avui està dins de la seva bombolla; quan en surti, per poca vergonya que tingui, s'adonarà del paper que està fent.

Interpreto que venint d'una casa tan assenyada i una línia blaugrana tan històrica com és la dels Bernabéu (Amador), el jugador deu haver rebut algun avís important, i si no s'ha centrat és perquè l'han deixat per impossible. No s'entendria que des del seu entorn més privat no només li estiguin rient les gràcies, sinó que l'estiguin esperonant. Ni m'ho imagino, ni m'ho creuria encara que m'ho juressin.

Dels que li riuen les gràcies, he escoltat algun cop que tot plegat és només una broma i que s'ha de desdramatitzar. És cert que aquesta tribu que gaudeix amb les coses de Gerard no veuen en les xiulades contra el jugador una broma. No descartem que algun dia algú dels que el xiula raoni que només és una broma. I així tots.

Gerard ha encetat un temerari camí que només ell pot reconduir frenant en sec, cosa que no descarto malgrat la seva reincidència. Ara és la guerra de Gerard i ell sabrà cap a on la vol portar. El millor seria que es desprengués de l'escut cada cop que li vingués una ocurrència per riure's dels rivals. Deu ser que encara està girat per la no-elecció per exercir de capità. Per aquest camí, no només no aconseguirà ser-ho entre tots els seus companys, sinó que seria un perill tenir algú amb el braçal dient el que l'altre dia va dir amb tota la intenció d'Arbeloa.

Arbeloa és una mala peça, la imatge del qual queda resumida per la puntada de peu sense pilota que va etzibar a David Villa en una de les finals de la copa del Rei que han jugat el Barça i el Madrid. Quan es va erigir en representant del madridisme l'altre dia per dir a Piqué que no havia estat gaire encertat i que amb aquest perfil potser algun dia el veuríem a El club de la comedia, el català, sense cap mestratge en la ironia, li va faltar al respecte amb grolleria, recordant-li que era molt mal jugador tot fent un joc de paraules. Malauradament, de Piqué també es podria fer un llarg vídeo per mostrar les seves pífies i mancances en moments en què sembla més un exjugador que l'excels futbolista que de tant en tant apareix per enlluernar-nos.

Alguns creuen que amb Xavi i Puyol aquestes coses no passarien. Bé, amb l'absència dels dos excapitans, Gerard faria bé d'escoltar Sergio Ramos i la recomanació que li va llançar el cap de setmana passat. El defensa blanc ha estat la riota força cops en les xarxes socials, però davant els micròfons sovint la clava, com diumenge quan va suggerir: “La falta de respecte és enemiga del bon ambient.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)