Opinió

Benèfics

Serena Williams va agafar un taxi per acabar la cursa que organitzava, de 5 quilòmetres

La querella contra Leo Messi que va presentar la hisenda espanyola per presumpte delicte fiscal pels partits amistosos que va organitzar la seva fundació va ser arxivada. La jutgessa va determinar que no hi havia indicis de delicte i ho va fer constar en la resolució. Els partits es van jugar a Mèxic, els EUA, Colòmbia i el Perú entre l'estiu del 2012 i el del 2013 i, segons la investigació, els partits –l'últim que estava previst es va cancel·lar– haurien acabat resultant un forat econòmic per als organitzadors, que només haurien pagat els bitllets i les estades als jugadors. L'argentí, segons el testimoni de la Guàrdia Civil, hauria perdut diners i tot en els partits Messi i els seus Amics Contra la Resta del Món i la Batalla de les Estrelles.

La Serena Williams Live Ultimate Run és una cursa que la tennista número u del món organitza cada any a Miami per recaptar fons i destinar-los a causes benèfiques. I ho fa mitjançant la seva fundació. La prova té un recorregut de 5 quilòmetres i un altre de una mica més de 10 (un quart de milla). I Serena va fer la curta, destinada als nens, a causa de la lesió que ja li va impedir acabar la temporada després de ser eliminada de l'US Open. La imatge de la nord-americana agafant un taxi perquè no era capaç de completar el recorregut és la que ha convertit en notícia (no pel TN, que en promocionava ahir la portada a una revista) un dels esdeveniments benèfics d'esportistes o personatges públics de primer nivell. No sé quant haurà recaptat la tennista, o la seva fundació, però el ridícul és espantós.

Mestalla cantava a Messi que pagués a Hisenda perquè encara té una altra causa oberta. Com Mascherano, i ara Adriano. És curiosa la relació d'investigats del Barça si es compara amb la de la central lechera, només amb Xabi Alonso i Casillas, i un cop van deixar el club del Castor. L'escarni, o l'anomenada pena del telenotícies, és el pitjor càstig per als personatges públics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)