Opinió

Les dues A més esperades

Luis Enrique ha gestionat de manera impecable les rotacions i ha donat oportunitats als joves

Es curiós que a l'equip del Barça hi hagi diversos futbolistes que comencin per la lletra a, com Alves, Adriano, Alba, Aleix Vidal i Arda Turan. D'aquí a pocs dies, potser ja contra l'Espanyol, podrem veure Aleix i Arda en les alineacions, després de mesos entrenant-se, però sense poder jugar per la sanció al Barça. Una situació incòmoda per a tothom, especialment per a ells. L'un va venir del Sevilla i l'altre, de l'Atlético de Madrid. Gairebé serà un regal de Reis per a un equip que avui clourà un any en què ha aconseguit cinc títols de sis, una fita espectacular. A més, si guanya avui el Betis, equip perillós com a visitant, seguirà líder en la lliga, a banda d'estar classificat per als vuitens de la Champions i de la copa del Rei. Ha estat un any fantàstic coronat pel títol de campió del món de clubs, que l'ha acabat d'arrodonir.

Deu haver estat dur per als jugadors esmentats veure que els seus companys assolien els títols i que ells no hi podien participar. Ara tindran una oportunitat que de ben segur aprofitaran. El Barça arriba al gener amb els deutes fets i amb una nota d'excel·lent. Luis Enrique ha gestionat impecablement bé les rotacions, ha donat oportunitats als joves i, definitivament, té Sergi Roberto com un titular més, una boníssima notícia. Aleix Vidal és un bon carriler de banda dreta i, a més, és d'aquí, amb tot el que això representa. Pot jugar d'extrem, de carriler o de lateral dret, gràcies a la seva velocitat i resistència. Tanmateix, és important que conegui la lliga estatal, fet que facilita la ràpida integració. Arda Turan és un futbolista tècnic, preciosista, hàbil i de caràcter, aspecte que ha de gestionar bé. Pot jugar com a migcampista avançat perquè és més constructor que recuperador. Domina bé l'un contra un, se sap desempallegar dels seus marcadors gràcies a una gran capacitat de driblatge i supera adversaris. Són reforços importants que permetran fer rotacions i ampliar el fons d'armari, tan necessari quan es posa el llistó tan alt, però estan al Barça, que té el repte de seguir guanyant títols. Molta sort als dos i feliç any nou a tothom!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)