Opinió

La xarxa i els xinesos

És bo que Cristiano Ronaldo digui en una entrevista: “Ser vanitós i arrogant forma part del meu èxit”?

1 No caldria que determinats esportistes fossin més curosos a l'hora d'escriure missatges a Twitter o a Facebook que es van emmagatzemant i que després, com és el cas de Sergi Guardiola, els juguen una mala passada que condiciona el seu futur?

2 Quina contradicció més terrenal: el Barça, que ha guanyat el premi al millor club del món en les xarxes socials, no va revisar l'històric d'un futbolista a qui volia fitxar. Els clubs hauran de posar scoutings per rastrejar el passat dels seus futurs esportistes?

3 Més enllà de si ha comès un error greu, calia que el Barça fitxés per al filial un futbolista de 24 anys i que és suplent a l'Alcorcón?

4No hem de cridar que ja n'hi ha prou de fixar horaris perquè els xinesos disfrutin del futbol espanyol? Això que un bon grapat de partits del Barça es juguin els dissabtes a les quatre de la tarda no és, en general, un drama per a molts aficionats?

5 Amb tanta dispersió d'horaris (divendres, dissabte, diumenge, dilluns…) no estem aconseguint que els veritables aficionats es quedin a casa en espera d'anar al camp només en els grans partits i que entreguem el futbol als turistes? Amb les noves televisions d'alta definició, la gent no s'està acostumant a dir: “Al final em quedo a casa”?

6Dimecres passat, lliga en dia feiner, amb partits a les quatre de la tarda i a les sis. És bo per a una competició que una jornada (encara que sigui nadalenca) es jugui en horaris en què la gent treballa?

7 Hi ha algun jugador més desgraciat que Antonio Canales, futbolista de la Real Sociedad, que, amb només 24 anys, suma tres lesions als lligaments encreuats en quatre anys?

8 Gran dilema madridista: s'ha d'aguantar com a entrenador Rafa Benítez quan es visualitza que l'equip no avança i que, de moment, l'única cosa positiva és que guanya?

9 És bo que un futbolista com Cristiano Ronaldo digui en una entrevista: “Ser vanitós i arrogant forma part del meu èxit”? Els valors que transmet als nens un futbolista grandiós al camp com ell han de ser aquests? Afegeix a l'entrevista que publicarà demà El Mundo: “Ni tan sols Déu va agradar a tothom.”

10 Cal que Neymar vagi penjant de tant en tant imatges en les xarxes socials, darrerament a Instagram, jugant a pòquer al casino?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)