Opinió

Felicitació

I si tan arbitrari es mostra Tebas entrant en política, oblida que presideix una lliga en què no demanen a ningú, ni a ell, la seva ideologia per participar-hi

No entenen res o no volen entendre res. O totes dues coses. Algú ho podria considerar simplement un detall de cortesia i educació. I només això. Però qui vol anar més enllà s'equivoca. I si a més es manifesta com s'ha manifestat el president de la Lliga de Futbol Professional es veu clarament que ho barreja tot i malament. I voluntàriament. No és només per ignorància. Que també. Que el Barça feliciti el nou president de la Generalitat de Catalunya es un símptoma de cortesia i d'educació. I de país. Senzillament això. Li agradi o no al senyor Tebas, que no deixa de ser el president de la Lliga de Futbol Professional, una lliga que si té projecció aquí i allà és per la dimensió que li dóna, entre d'altres, un club com el Barça. Què fa el FC Barcelona de felicitar un president que es proclama independentista? Un president que està en contra de les lleis de i la Constitució, segons Tebas. Que no saben que si això passa no els deixaran participar en la LFP? Tots plegats han perdut molt de temps per entendre, estudiar i comprendre que es poden fer lectures i destacar que hi ha diferències i aspiracions que no són virtuals i que el que per molts és un símptoma de normalitat i de convivència sense cap més entrebanc ni justificació, per d'altres és un motiu per buscar tres peus al gat encara avui amb la voluntat de trobar-los sigui com sigui. S'han perdut més de trenta anys que més d'un hauria pogut aprofitar. Tebas, també, encara que té uns referents polítics que ningú li demana, tot i que manifesta com qui no vol la cosa. Que la vol. I segur que li fa malinterpretar decididament un simple detall de cortesia. I de sentiment. Sense voler entrar en detalls, el Barça felicita el president de la Generalitat. El Barça pot felicitar qui li sembli. I més si el felicitat és el president de la Generalitat. De Catalunya. Sense colors. Ni opcions. Al president de la Generalitat. Al president d'un país.

Ves per on. Hi ha jugadors blaugrana a la selecció mundial. Quina vergonya. Ningú no els aïlla ni els renya per ser d'un club d'un país que ara té un president que no agrada al president de la LFP per qüestions polítiques. És ridícul però real. A un altre li fan el reconeixement mundial de concedir-li una Pilota d'Or. I juga en un club d'un país on el senyor Tebas diu que hi ha gent que no respecta les lleis. Si Cristiano voldria la cama esquerra de Messi, al senyor Tebas li falta mà esquerra. I coneixements. I si tan arbitrari es mostra Tebas entrant en política, oblida que presideix una lliga professional en què no demanen a ningú, ni a ell, la seva ideologia per participar-hi. Algun dia ja veurem on juga el Barça, on vol jugar o on el deixen jugar. Ja es decidirà. O ho decidirà el senyor Tebas? Per a la tranquil·litat de tots, em temo que no. “Felicitats, president Puigdemont. Que l'encert us acompanyi en aquesta etapa històrica i apassionant que avui inicia el nostre país, Catalunya.” Gravíssim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)