Opinió

DIES IRAE

Històries de desmesura

Concentració d'or a Zuric, qui paga té el comandament de la TV, pancartes intolerables i la mala sort de Sainz

Una mina d'or

DILLUNS 11.

Gala de la Pilota d'Or 2015. No hi ha emoció. Guanya Messi. I està bé que sigui així, perquè amb el cinquè guardó la seva dimensió futbolística comença a acostar-se al que li correspon a l'Olimp dels millors. Perquè potser n'hi va haver de tan bons com ell, però cap amb tanta continuïtat i durabilitat. La gala no té ni la desena part de l'interès d'un bon partit de futbol. Però, sobretot per haver-la viscut una vegada (la del podi blaugrana), l'atractiu és la concentració de mites del futbol per metre quadrat que hi ha. Creuar-te amb Beckenbauer, que Van Basten se t'avanci a l'hora d'agafar un canapè o que xoquis amb Weah enmig de la multitud no té preu.

Una mina de diners

DIMARTS 12.

Telefónica posa els diners sobre la taula i arriba a un acord amb Mediapro per poder ser l'únic operador que podrà dir que té tot el futbol com a mínim aquesta temporada i les tres pròximes. La pugna entre Telefónica i Roures (reedició de la que tenien Sogecable i Mediapro) s'ha resolt convertint-se en aliats. Roures mateix va confirmar que Vodafone i Orange es quedaran sense els partits de lliga, en una disputa que encara no és clara, però que, encara que es resolgués a favor d'aquestes dues operadores, mai tindrien el partit del Madrid o del Barça per jornada que té en exclusiva Movistar.

El que no queda clar, però, és si són compatibles i sostenibles econòmicament les estructures periodístiques de Mediapro/beIN i la de Movistar+. N'esperarem notícies.

Una mina d'odi

DIMECRES 13.

Penosa actuació dels aficionats de l'Espanyol que van treure pancartes ofensives personalment, racistes i sexistes en la tornada del la copa contra el Barça. Havia estat lleig l'ambient de confrontació que s'havia creat en els altres dos partits. Però si la conclusió era aquesta, és que no hem après res. Però encara hi ha una cosa pitjor, deixar que això passi.

Una mina de mala sort

DIJOUS 14.

Carlos Sainz abandona al Dakar. Mala sort? És el que hem sentit durant tota la seva carrera. Tant, que alguns s'han arribat a creure que les desgràcies només li passaven a ell. I que els altres guanyaven perquè Sainz tenia mala sort. I que ell era el millor, però no guanyava per la mala sort. I en canvi els problemes dels altres eren errors. Un disbarat. Paro. Abandono.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.