Opinió

Piqué i les xarxes socials

Diuen que la directiva està inquieta per l'exposició dels jugadors a les xarxes socials

No m'ha estat possible escriure aquest article abans que el Barça comenci a jugar contra el Getafe, a les quatre de la tarda d'un dissabte assolellat a Barcelona. Així és que no veuré el partit, cosa que em sap greu perquè és meravellós observar com el meu equip, jugui contra qui jugui, desplega un poder immens en el camp exhibint un control de la situació, mesurant les forces i accelerant en els moments oportuns en què gairebé sempre apareix Messi, el gran Messi, per marcar definitivament la diferència i a vegades literalment per marcar un gol, tot i que aquest no és l'objectiu fonamental des que han arribat a la plenitud Luis Suárez i aquest geni anomenat Neymar. Alliberat d'haver de ser tan determinant en el gol, Messi és més gran que mai. Acabo de buscar per internet com va el partit contra el Getafe. S'ha arribat pràcticament als vint minuts i el Barça ha marcat un gol (tot i que un jugador contrari, Juan Rodríguez, l'ha fet en pròpia porteria) i, com gairebé és habitual, ha fallat un penal. Aquests errors reiterats, en tot cas, no fan menys gran Messi, del qual diuen que l'ha llançat malament. En tot cas, estic tranquil·la. D'aquí a una estona tornaré a interessar-me pel resultat i, mentrestant, m'ocuparé d'aquest article i així, doncs, del tema que vull abordar prioritàriament: l'ús de les xarxes socials per alguns futbolistes i, de manera concreta, del gust manifest que en té Gerard Piqué, que ja no només disfruta amb les frases incendiàries propagades des del Twitter, sinó que ha descobert una nova joguina, el Periscope, amb el qual pot penjar simultàniament les imatges que grava. Ho va fer a l'avió amb què, després de la victòria per 0-4 contra l'Eibar, tornava amb els seus companys fa uns dies del País Basc i ho va fer també, amb la interrupció entremig d'una fan que va abordar-lo, per mostrar les oficines de la seva empresa de videojocs Keed Games. Quines coses. Això que he escrit sobre Piqué ho he fet mentre anava mirant el marcador del partit i llegint-ne la crònica. Tenia raó de no preocupar-me, però m'ho estic perdent. En tan sols 25 minuts més, Munir, Neymar i Messi (en una nova acció sensacional) han marcat, mentre que el brasiler i abans Piqué (el rei de les xarxes socials) han estavellat la pilota al travesser.

Mentre hi ha la mitja part, reprenem, doncs, el tema de Piqué i les xarxes socials. Ell nega que el club li hagi tocat el crostó, però alguna cosa ha circulat respecte al fet que la directiva barcelonista se sent inquieta pel que fa a la sobreexposició dels jugadors a les xarxes socials. Jo em limitaré a transcriure unes declaracions de Cate Blanchett, la meva actriu preferida: “Sóc incapaç d'imaginar-me un motiu assenyat pel qual una persona adulta hagi de participar en aquestes xarxes. Tota aquesta histèria de la gent per exhibir-se i per controlar la impressió que causa als altres em resulta repugnant.” Neymar ha tornat a marcar. Em sap greu pel Getafe, però quina festa grossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)