Editorial

L'EDITORIAL

El repte majúscul del CN Sabadell

Serà la tercera vegada que la final a quatre de l'Eurolliga femenina es disputa a Can Llong, i el CN Sabadell ha guanyat les dues anteriors

El CN Sabadell Astralpool recupera aquest cap de setmana el protagonisme en el waterpolo femení. Després de dues setmanes en què les mirades han estat posades en el CN Mataró La Sirena per les seves victòries en la copa de la Reina i la copa LEN, el triple campió d'Europa reclama el seu lloc. I ho fa afrontant el repte de recuperar el ceptre de la màxima competició continental en la final a quatre que es disputa a les seves instal·lacions. Serà la tercera vegada que la final a quatre de l'Eurolliga femenina es disputa a Can Llong i el CN Sabadell ha estat capaç de guanyar les dues anteriors.

L'equip que dirigeix Nani Guiu afronta el repte europeu amb optimisme però segurament sense la confiança d'altres vegades. I no només perquè el Mataró trenqués una ratxa d'imbatibilitat en competicions d'àmbit espanyol que durava sis anys. La temporada està sent dura. El Sabadell és la base de la selecció espanyola femenina, que ja ha disputat l'europeu i el preolímpic des de començament d'any. I a l'horitzó hi ha els Jocs de Rio. Tot plegat, una sobrecàrrega d'esforç físic i psicològic.

Sigui com sigui, del que no es pot dubtar és que l'equip ho donarà tot per ser campió d'Europa per quarta vegada. El Kirixi, base de la selecció russa, els espera en les semifinals, i si passen, l'Olympiacòs o l'UVSE Budapest en la final. Un repte descomunal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)