Editorial

L'EDITORIAL

La Champions busca el seu nou campió

Una temporada més, el campió de
la Champions
ha estat incapaç de revalidar
el títol

El Manchester City i el Real Madrid obren aquest vespre a l'Etihad Stadium les semifinals de la lliga de campions. Demà serà el torn de l'enfrontament entre l'Atlético de Madrid i el Bayern de Munic. Dos equips espanyols, un d'anglès i un d'alemany aspiren a ser el successor del gran dominador de la temporada passada, el Barça. Els jugadors de l'equip de Luis Enrique, eliminats per l'Atlético de Madrid en els quarts de final, hauran de mirar per la televisió els partits de la recta final de la competició estrella del futbol europeu. Una temporada més, el campió de la Champions ha estat incapaç de revalidar el títol. Ningú ho ha aconseguit des que la vella copa d'Europa va canviar de format.

Per als aficionats del Barça, la Champions és, des de l'eliminació del seu equip, una mena de malson, una competició en què el gran desig és que guanyi qualsevol menys el Real Madrid, el seu rival històric. El Manchester City és el primer obstacle de l'equip de Zidane, i els culers confien que tenen a la recambra l'equip del seu exentrenador, el Bayern de Pep Guardiola, que es vol acomiadar de l'equip bavarès amb un triomf en la lliga de campions. Seria el tercer títol per al tècnic de Santpedor, que ja va ser campió el 2009 i el 2011 amb el Barça. Abans, però, el Bayern haurà de superar un duríssim rival, l'Atlético de Madrid de Diego Simeone, que ja va demostrar contra el Barça del que és capaç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)