Opinió

DIES IRAE

Dóna-li sempre la raó, Pep

Guardiola i Mourinho no es podran evitar a Manchester. Un consell a en Pep: dóna-li sempre la raó

Adéu a Munic

DIUMENGE 22.

Guardiola s'acomiada de Munic i Munic s'acomiada de Guardiola. Amb agraïment mutu, més enllà de la recança compartida per no haver guanyat la Champions en aquests tres anys. Per ordre de proximitat, l'agraïment mutu va de més a menys. Entre en Pep i els jugadors és altíssim, perquè els futbolistes saben que el tècnic català els ha fet més bons jugadors, més complets, més còmplices en la comprensió del joc. “El Bayern no havia fet un joc com el que ha desplegat amb Guardiola”, va dir Neuer. L'agraïment del president Rummenigge també és explícit i sincer: “Gràcies a aquest home hem viscut una història d'èxits.” Més enllà, les opinions estan més dividides. La premsa més influent, com ara el diari Bild, no ha estat gens receptiva ni comprensiva amb Guardiola. Tampoc alguns exjugadors més o menys influents. Senzillament perquè l'han valorat pel que no és, un aconseguidor de resultats (tot i que, sense ser-ho, és l'entrenador que n'obté més). El símbol d'aquesta incomprensió és que a algú, en la festa de comiat, se li va ocórrer dedicar-li el pasdoble ¡Y viva España!

Abans d'entrar, deixi sortir

DILLUNS 23.

El Manchester United fa oficial l'acomiadament de Louis van Gaal. Mourinho ja podrà deixar d'empènyer la porta. Després de fracassar al Chelsea, li donaran prou diners per millorar sense gaire esforç les pobres prestacions de Van Gaal. Però el que estimula més el portuguès és la presència de Guardiola a l'altra banqueta de Manchester, una ciutat molt petita per a dos forasters de la seva dimensió. Una situació que al portuguès el fascina i que al català no li fa cap gràcia. Per a un és una qüestió personal i per a l'altre, no. Un consell a en Pep per portar-ho tan bé com pugui. Que canviï de tàctica de quan es van trobar al Barça i al Madrid: que li doni la raó sistemàticament en tot el que digui.

Alves, Mascherano...

DIMARTS 24.

La temporada s'acaba d'acabar i al Barça passa el revés del que passa sempre. Cap jugador vol marxar-ne i ara ja hi ha dos titulars fent cua per anar-se'n: Alves i Mascherano. Semblava que aquesta vegada es tractava de canviar suplents per altres de millors, i ara ja caldran dos titulars. Ens divertirem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)