Opinió

Vot de confiança

Arriben amb molta il·lusió i han d'aportar totes les qualitats per les quals han estat incorporats

El Barça ha decidit fitxar joves, i així els quatre fitxatges tenen prop de 22 anys. Dos defenses, curiosament esquerrans, un migcampista pur i un altre més atacant, a falta del possible davanter. Sembla que en l'onze titular, on no hi serà Alves, els altres gairebé són fixos. Aposta de futur? Ja es veurà, però trobem a faltar algun jove del planter, fórmula que tant excel·lent resultat ha donat a l'equip. No es pot renunciar a un mitjà que ha protagonitzat tants títols al Barça.

Dit això, les noves incorporacions han de substituir els que ja són fora; podria marxar Adriano i no sabem si algú més. Dels nous fitxatges, el central Umtiti va mostrar molt bones maneres, especialment en la final de l'Eurocopa. Bona posició, inicia bé el joc amb bones passades verticals, expeditiu en el tall i valent. Un encert, haver-lo fitxat abans que fos titular. Digne és un lateral esquerre de toc, que estranya que el PSG el deixés marxar i fitxar pel Barça. Denis Suárez és qualitat pura. Visió de jugada, bon driblatge, talent i coneix perfectament la nostra lliga. André Gomes em sembla un gran fitxatge. Té de tot, personalitat, classe, caràcter i recorregut. S'ha parlat molt dels porters i dels seus rols. Tots dos són molt bons, un veterà de jerarquia i seguretat i l'altre, jove d'excel·lent tècnica. L'equip, independentment de com jugui, ha de tenir un gran porter per guanyar títols.

Substituir Dani Alves no és fàcil. Aleix Vidal el van fitxar per jugar aquí, però no va tenir la confiança del mister, i ara tindrà l'oportunitat de demostrar-ho lluitant amb Sergi Roberto, a qui volen reciclar de lateral. Espera una temporada dura i llarga perquè les exigències són altes. Ara toca preparar-se bé, adaptació dels que entren de nou i fer pinya per formar un bon vestidor. Per als nouvinguts, tot el suport i la paciència adequada de tothom. Arriben amb molta il·lusió i han d'aportar totes les qualitats per les quals han estat incorporats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)