Programació TV3

Divendres, 10 maig de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 30'
16.10
Com si fos ahir
La Cati dina amb la colla per desconnectar de l'angoixa dels abusos al Quim. Quan els amics el recorden, ella es posa a plorar i se'n va. Més tard, queda amb l'Alícia per confirmar si tot és veritat. D'altra banda, el Marc proposa a la Virgínia un candidat entre els clients del gimnàs, però a ella no li agrada. Finalment, la Patri no es vol associar amb el Valeri, però quan li ofereixen més hores a la feina, s'ho replanteja.
Sèries
Durada: 45'
16.55
El Paradís de les Senyores
La Beatrice firma el contracte per al seu nou allotjament però, malgrat tot, continuarà fent de comptable a El Paradís. Mentrestant, la Silvia ja ha acabat la preparació de la subhasta benèfica per a la parròquia i es prepara per anar-se'n a París, a casa de la Nicoletta i el Riccardo.
Sèries
Durada: 45'
17.40
Pel·lícula: Els petits assassinats d'Agatha Christ
El comissari Jean Larosière i l'inspector Emile Lampion s'enfronten a un repte difícil: descobrir si l'Emma Vargas va assassinar el seu marit o no. Un fet que complica la situació és que l'Emma ja ha complert 15 anys de condemna perquè en el judici se la va incriminar sense proves fefaents, ni empremtes de cap mena. El seu marit era un pintor reconegut i respectat en l'àmbit artístic, tot i que la seva fama de faldiller gairebé supera el seu prestigi com a pintor. Finalment, Larosière i Lampion aconsegueixen interrogar cinc sospitosos, que fan unes declaracions tan diferents com contradictòries.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.20
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Eufòria
16 concursants competeixen per esdevenir el millor nou cantant de Catalunya. Però ser el millor cantant no vol dir, només, cantar bé com a solista. També vol dir tenir presència escènica, carisma, saber empatitzar, treballar en equip i, sobretot, saber harmonitzar. Programa a programa, els concursants pugen a l'escenari per jugar-se la continuïtat a l'espai amb les seves actuacions. El premi final: un contracte discogràfic per iniciar una carrera artística professional.
Altres
Durada: 175'
01.00
La postgala d'Eufòria
Espai que analitza la gala del concurs Eufòria.
Altres
Durada: 50'
01.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.00
Rumba a l'estudi
Micu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Cala Joia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'