Pierre Oriola a les instal·lacions d’Extra Time a Fornells de la Selva
Bàsquet
ACB. ENTREVISTA A PIERRE ORIOLA
PIERRE ORIOLA JUGADOR DEL BÀSQUET GIRONA

“Em vaig sentir l’Oriola dels primers anys al Barça”

“Dos equips d’Eurolliga van preguntar per la meva situació; també equips de Turquia i Rússia”

“Vaig conversar amb en Pedro Martínez i el club, però van passar els dies i res era ferm; en Marc estava més interessat”

Subscriu-te per només 48 l'any
Subscriu-te per només 48 l'any
Lluis Simon

Lluís Simon

Multinacionals en risc

Acabaran passant Neymar i Messi amb més pena que glòria pel mundial precisament de Qatar? Justícia poètica en diria d’això.

L’Erasmus de Salem
Futbol
Mundial

L’Erasmus de Salem

Carlos Queiroz mantejat pels jugadors iranians
Futbol
Mundial
GAL·LES-IRAN, 0-2

L’Iran somia amb tot ben obert

Avui fa...

Jordi Camps
2004
Hoquei sobre patins
La vergonyosa assemblea de Fresno L’assemblea de la Federació Internacional de Patinatge (FIRS) va votar en contra de l’admissió de la federació catalana en una jornada esperpèntica que va acabar amb 114-8 contra Catalunya. El dia abans, el comitè executiu s’havia fet enrere en la decisió que havia pres el març a Miami admetent la federació catalana de manera provisional. La negativa va provocar la dimissió del president, Isidre OIiveras, que donava suport a Catalunya. L’assemblea, amb l’italià Sabatino Aracu com a nou president, va ser una olla de grills en què es va impedir als representants catalans defensar el seu cas.
FOTO: L'ESPORTIU
2009
Natació
Villaécija i Belmonte milloren els rècords d'Europa Erika Villaécija (CN Sant Andreu) fa el rècord d'Europa dels 1.500 m lliure (15:37.78) i Mireia Belmonte (CN Sabadell) el dels 200 m papallona (2:03.01) en piscina curta en ella primera jornada del campionat estatal d'hivern que es disputa Castelló. Villaécija supera la marca de la francesa Laure Manaudou (15:42.39) i Belmonte la de la polonesa Otilya Jedrzejczak (2:03.53).
FOTO: EFE
2006
Ciclisme
Isaac Gálvez mor en un accident El ciclista de Vilanova i la Geltrú Isaac Gálvez va morir de resultes de les ferides que es va fer en una caiguda durant la prova de Madison dels Sis Dies de Gant en què competia amb Joan Llaneras. Gálvez va topar amb el belga Dimitri de Fauw i es va colpejar contra la tanca exterior de la pista. Gálvez tenia 31 anys i havia estat dos cops campió del món de Madison fent parella amb Joan Llaneras.
FOTO: EFE