Barça

Messi està “perfecte”, avança el brasiler

Les expectatives que Leo Messi pugui reaparèixer demà i ja tingui minuts coincidint amb la visita del Deportivo al Camp Nou es refermen després que Neymar expliqués ahir durant l'acte promocional que l'argentí està “perfecte” en relació amb el procés de recuperació de la lesió a l'adductor de la cama dreta. “Sempre poden quedar algunes molèsties, però ell està bé i s'ha entrenat bé. És un crac i segur que tornarà a fer gols aviat”, va preveure el davanter brasiler. Cal recordar que Messi es va lesionar fa tres setmanes durant el duel contra l'Atlético.

Preguntat per la propera elecció de la Pilota d'Or, que situa Cristiano Ronaldo com a favorit per obtenir el guardó, Ney va escollir Messi com el millor futbolista del món amb independència de quina sigui l'elecció final. Per mi, el millor és en Leo i és difícil dir qui s'ho
mereix pel que fa als
títols.”

RECUPERACIÓ

Messi està bé i s'ha entrenat bé. És un crac i segur que tornarà a fer gols aviat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció