Barça

La Covid-19 colpeja amb severitat el Dinamo de Kíev

Champions. El conjunt de Mircea Lucescu té nou baixes pel partit del Camp Nou, sis d’elles per culpa del coronavirus

Problemes i dels grossos per a Mircea Lucescu. El tècnic del Dinamo de Kíev tindrà veritables problemes per confeccionar un onze de garanties contra el Barça aquest dimecres al Camp Nou (21 h). L’equip de Ronald Koeman, invicte fins ara a la Champions després de dues victòries contra el Ferencváros i el Juventus, rep d’aquí a dos dies la visita d’un Dinamo que arribarà a Barcelona en quadre. El coronavirus ha colpejat amb força la plantilla del conjunt ucraïnès. Té moltes baixes Lucescu per aquest partit. Un total de nou, i sis d’elles són per Covid-19. Entre els afectats hi ha els dos porters Buschan i Boyko. Contra el Dnipro, Lucescu ja va haver de alinear el porter de l’equip juvenil, Nescheret.

El Barça és líder del grup G amb 6 punts, mentre que el Dinamo de Kíev en suma només 1, després de perdre el primer partit contra la Juve i d’empatar el segon contra el Ferencváros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)