Barça

Dembélé és baixa contra el Getafe per molèsties al pubis

Convocatòria. El francès, igual que la baixa ja coneguda de Braithwaite, queda fora de la llista pel partit d’aquesta nit al Camp Nou

Ronald Koeman no podrà comptar aquesta nit amb Ousmane Dembélé pel partit de lliga que el Barça afrontarà contra el Getafe al Camp Nou (22 h). El francès, que ja va ser suplent per decisió tècnica en la final de copa contra l’Athletic jugada a La Cartuja, no ha entrat en la llista de convocats facilitada fa només uns minuts per culpa d’unes molèsties al pubis. En el comunicat no s’especifica el temps que estarà de baixa i ara mateix és dubte pel partit contra el Vila-real del cap de setmana (diumenge, 16.15 h).

La llista de convocats pel partit d’avui és la següent: Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Messi, Riqui Puig, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Matheus, Roberto, De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix, Mingueza, Konrad i Arnau Tenas.

Recordem que Braithwaite també és baixa per un esquinç al turmell. Aquestes dues absències conviden a Koeman a repetir l’atac del dia de la final de copa, amb Messi i Griezmann en punta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)