Barça

Un positiu de Covid-19 en la plantilla de les tricampiones

Pretemporada. El club, per ara, no ha facilitat la identitat de la futbolista a petició de la mateixa jugadora. Es troba aïllada i causarà baixa en l’estada a Alacant de la pròxima setmana

Primer contratemps en l’inici de la pretemporada del Barça femení. Una integrant de la plantilla de les tricampiones ha donat positiu en Covid-19. El club no ha facilitat el nom a petició de la mateixa jugadora, que ha demanat que per ara es mantingui el seu anonimat. En tot cas, fonts del club sí han confirmat a l’Esportiu que es tracta d’una jugadora i no de cap membre de l’staff.

La futbolista està aïllada al seu domicili i es perdrà l’estada que farà l’equip a Alacant la pròxima setmana. Si no ha transcendit abans la seva identitat, serà aleshores, quan el club faciliti la llista d’integrants que viatgen a Alacant, quan se sabrà la futbolista afectada pel virus.

Després de les proves mèdiques realitzades ahir en el primer dia de feina i després d’haver detectat aquest positiu, l’equip de Jonatan Giráldez torna a entrenar-se avui a la ciutat esportiva Joan Gamper a porta tancada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)