Barça

Engen, Pereira i Cata Coll, lesionades, no viatgen a Alacant

Pretemporada. Jonatan Giráldez s’ha emportat un total de 23 futbolistes. L’equip treballarà a La Finca Resort d’Algorfa fins al 7 d’agost

El Barça de Jonatan Giráldez deixa provisionalment les instal·lacions de la ciutat esportiva per continuar la pretemporada a Alacant. L’equip treballarà a partir d’ara a La Finca Resort d’Algorfa fins al 7 d’agost. Durant aquesta estada, el conjunt blaugrana disputarà el seu primer amistós. Serà el dia 4, contra l’Elx (Reto Iberdrola), a les instal·lacions del Pinatar Arena (Múrcia).

L’equip s’ha entrenat aquest matí a Sant Joan Despí i després s’ha traslladat en tren fins a Alacant. Les 23 futbolistes que han viatjat són: Paños, Mapi León, Melanie, Jenni Hermoso, Marta, Mariona, Alexia, Patri, Aitana, Graham Hansen, Crnogorcevic, Jana, Bruna, Gemma, Pina, Paredes, així com les jugadores del filial Meritxell Muñoz, María Molina, Ari Mingueza, Berta Bou, Ornella Vignolla, Julia Bartel i María Pérez.

Causa baixa Ingrid Engen, per una lesió al quàdriceps de la cuixa dreta. Andrea Pereira i Cata Coll tenen molèsties al genoll esquerre i al quàdriceps de la cuixa esquerra, respectivament. Està previst que s’incorporin a l’estada més endavant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)