Barça

Últim test abans del Gamper contra la Juve

Barça. L’equip de Koeman jugarà avui (19 h) a Àustria contra el Red Bull Salzburg el quart amistós de l’estiu, un cop tancada l’estada a Alemanya

El Barça ja està instal·lat a Àustria, on avui a la tarda (19 h, TV3 i Barça TV) disputarà contra el Red Bull Salzburg el quart amistós de la pretemporada, després de les victòries contra el Nàstic (4-0), el Girona (3-1) i l’Stuttgart (0-3).

L’equip de Ronald Koeman va entrenar-se ahir al matí encara a les instal·lacions del complex esportiu SV Aasen, a Alemanya, i al migdia va viatjar cap a territori austríac. Yusuf Demir, cedit pel Rapid de Viena i una de les sensacions d’aquest Barça en aquesta pretemporada, va centrar l’atenció dels pocs aficionats culers que esperaven l’equip a l’hotel de concentració. El Barça ha pernoctat a l’hotel Sheraton Grand i avui al matí Koeman ha programat una sessió d’activació abans del partit d’aquesta tarda al Red Bull Arena. Serà l’últim test dels blaugrana abans del trofeu Joan Gamper de diumenge a l’estadi Johan Cruyff, cita que suposarà el retorn de Cristiano Ronaldo a Barcelona. Serà el primer partit del portuguès aquesta pretemporada. L’enigma continua sent la participació de Leo Messi.

Emerson Royal i el Kun Agüero –també Coutinho–, que ahir van sumar una altra sessió d’entrenament a la ciutat esportiva Joan Gamper, no jugaran avui contra el Red Bull Salzburg. L’afició sí que podrà veure el debut del brasiler i l’argentí diumenge contra l’equip de Massimiliano Allegri.

El danès Martin Braithwaite, un dels futbolistes que el Barça té en el mercat, no va tenir minuts el dia de l’Stuttgart i confia poder tenir-ne avui contra el Salzburg: “He arribat més tard de les vacances que altres companys, però ha estat bé poder estar una setmana a Alemanya per centrar-nos i treballar fort.” “Tinc moltes ganes de jugar aquest partit i poder tenir alguns minuts. Em sento preparat i vull acabar aquesta preparació de la millor manera pensant en l’inici de la temporada”, va assenyalar. “Serà un bon test. Ells han jugat la Champions League els dos últims anys i és un equip ofensiu a qui li agrada pressionar alt. Serà un bon partit”, va concloure.

BRAITHWAITE

“El Salzburg ha jugat la Champions els dos últims anys. Serà un bon partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La ressaca més dolça

BARCELONA
 
El protagonista
Xavi Hernández

Xavi marxa amb el cap ben alt

BARCELONA
 

L’últim dia

Barcelona
 

L’1x1 de la victòria del Barça

 

Xavi: “Tot el que he fet en aquests dos anys i mig ha generat terratrèmols”

BARCELONA
 

Fermín brinda la victòria a Xavi

BARCELONA
 

Històriques i eternes

Bilbao
 

Xavi marxa amb la consciència tranquil·la

BARCELONA
 
Les protagonistes
Aitana Bonmatí i Alèxia Putellas

Daurades

barcelona