Barça

Pedri podria estar aturat 15 dies i Jordi Alba, un mes

Lesionats. El migcampista canari té una lesió muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra, i el lateral, una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta

El partit contra el Bayern de Munic en l’estrena del FC Barcelona en la Champions no només va deixar l’equip blaugrana sense cap punt, sinó que també cal afegir-hi dues baixes d’importància de cara als pròxims partits: les de Pedri i Jordi Alba. El migcampista canari té una lesió muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra i, com sol passar, en els comunicats mèdics no s’especifica el temps de baixa i es limita a informar que el seu retorn dependrà de la seva evolució. En principi, però, estarà allunyat dels terrenys de joc uns quinze dies. Pedri va poder disputar tots els minuts contra els bavaresos.

Jordi Alba, per la seva banda, té una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta i podria estar de baixa un mes. Al contrari de Pedri, ell sí que va haver de ser substituït en el minut 74 i va ser reemplaçat per Alejandro Balde, que va debutar amb el primer equip en la Champions. “Per a mi el debut va ser un somni fet realitat, malgrat el resultat. Estic treballant molt des que vaig arribar a aquest club i estic molt content”, va assenyalar un dia després de l’estrena.

Balde va admetre que no esperava que li toqués estrenar-se en l’estrena de la Champions, i més encara quan no ha debutat amb el primer equip en la lliga: “No m’esperava sortir, però quan el Jordi (Alba) va demanar el canvi vaig escalfar 30 segons i ja vaig sortir a jugar. Em van passar moltes coses pel cap, però en tenia ganes.” Ara ja només li queda continuar treballant per tenir més oportunitats i segur que amb la lesió d’Alba aquestes arribaran. “Espero seguir sumant minuts i agafant experiència, continuar entrenant amb ells i aprendre dels millors.”

Una de les poques notícies positives de la nit contra el Bayern va ser el retorn als terrenys de joc de Coutinho, després de lesionar-se el 29 de desembre del 2020. Han estat 259 dies sense trepitjar el terreny de joc en un partit oficial. Contra el Bayern, en què va jugar cedit, se’l va veure amb força dinamisme i plenament recuperat.

BALDE

Per a mi el debut va ser un somni fet realitat, malgrat el resultat. Estic treballant molt

COUTINHO

Va tornar a tenir uns minuts 259 dies després de lesionar-se el 29 de desembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)