Barça

Koeman: “No tinc cap por en relació al meu futur”

Ronald Koeman. Roda de premsa. Prèvia del Barça-Granada

Ronald Koeman acaba de comparèixer davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa de la ciutat esportiva Joan Gamper. És la primera vegada que el tècnic neerlandès i la premsa coincideixen en persona a la sala de premsa. Des del 6 de març del 2020 que un entrenador del Barça no coincidia amb els periodistes en aquest espai. L’últim va ser Quique Setién. Retorn a la normalitat mica en mica.

Aquestes han estat les seves respostes més destacades. 14 preguntes i 18 minuts:

Sobre el Granada

“El Granada no ha canviat molt. Té un nou entrenador nou [Robert Moreno] però té el seu sistema clar amb el 4-3-3. És un equip fort físicament. Després del resultat de l’any passat vindran amb confiança al Camp Nou”.

Setmana clau. Veu perillar el seu futur?

“A vegades s’exageren les coses. Hem canviat moltes coses i és cert que necessitem temps, però no pot ser que abans del dia del Bayern hagi de respondre preguntes sobre la meva renovació, aleshores perdem 0-3 contra el Bayern i ara hagi de respondre preguntes sobre si tinc por pel meu futur. Aquestes coses no són normals.”

Més sobre el seu futur

“Jo únicament penso en l’equip. Estic tranquil. Tinc confiança que guanyarem molts partits. Es tracta d’anar recuperant jugadors. Ja sé que sempre compten els resultats. No tinc cap por en relació al meu futur.”

Considera que hi ha una campanya anti-Koeman?

“Tothom té dret a opinar. Hi haurà gent a favor de Ronald Koeman i gent en contra. Això ha estat així tota la vida. Això no es pot evitar.”

El Barça va perdre 10 punts contra el Granada, el Cadis i el Llevant la temporada passada. Està capacitat per sumar el 9 de 9 ara?

“El Barça està capacitat per guanyar tots els partits. Són tres equips que defensen molt bé. Haurem de tenir efectivitat en el nostre joc. Si recordem els partits contra el Cadis i el Granada de la temporada és evident que tenim molt marge de millora.”

Balde pot ser titular demà?

“Balde va jugar bons minuts contra el Bayern. Dest també ha jugat minuts com a lateral esquerra. Mingueza també ho pot fer. El primer partit que vaig veure de Mingueza en el Barça B era en aquella banda. Jo sempre prefereixo un jugador amb perfil de cama esquerra en aquella banda. No tinc cap por per posar Balde.”

Sobre Agüero i Coutinho

“Agüero està treballant en el camp amb un fisioterapeuta. Encara té per algunes setmanes més. Coutinho va jugar ja uns minuts l’altre dia però necessita més minuts. Hem de decidir si pot sortir com a titular però en cap cas està per jugar els 90 minuts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)