Barça

El Barça penjarà les samarretes d’Egurrola i Tomàs al Palau

El Barça retirarà les samarretes de l’actual porter de l’equip d’hoquei sobre patins Aitor Egurrola, que plegarà a finals de temporada, i de l’antic capità de l’equip d’handbol, Víctor Tomàs, que ho va deixar la temporada passada per recomanació mèdica.

Egurrola, que porta el dorsal 1 en l’equip d’hoquei, va anunciar fa uns dies que aquesta és la seva última temporada després de 24 anys al primer equip i 77 títols, un rècord que pot ampliar fins als 80 abans que acabi el curs.

Tomàs (dorsal 8), per la seva banda, va completar 18 temporades al primer equip amb 69 títols. És el tercer esportista amb més trofeus de la història després d’Egurrola i David Barrufet (71). Josep Maria Bartomeu ja havia anunciat el febrer del 2020 que el club penjaria la samarreta de l’antic jugador internacional.

Les samarretes penjades al Palau són les del mateix Barrufet, a més Òscar Grau, Enric Masip, Xavi O’Callaghan, Joan Sagalés i Iñaki Urdangarin (handbol). També hi ha les de Juan Carlos Navarro, Roberto Dueñas, Juan Antonio San Epifanio, Andrés Jiménez i Nacho Solozábal (bàsquet); Alberto Borregán (hoquei sobre patins), i Paco Sedano (futbol sala).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)