Barça

El Camp Nou escalfa motors de cara al Barça-Madrid de Champions

S’acosta el dimecres 30 de març, una data marcada en vermell al calendari blaugrana. Serà el dia en què el Camp Nou obri les portes al públic per presenciar un partit del Barça femení i, a més, en tot un duel de tornada dels quarts de final de la Champions i contra el Reial Madrid. Un còctel perfecte.

Serà una jornada històrica i per això el club ha organitzat diverses activitats gratuïtes a les instal·lacions del Camp Nou per anar fent boca. Els dos pròxims caps de setmana, 19 i 20 de març i 26 i 27 de març, es disputaran tornejos de bàsquet i futbol sala en format 3x3 en què hi competiran nenes de totes les edats. També s’hi instal·larà un skate park a la zona de tribuna per qui vulgui atrevir-se a fer equilibris sobre rodes amb l’ajuda d’skaters professionals. A més, Paloma Pujol -més coneguda com a Paloma Freestyle- oferirà un taller de futbol freestyle el 27 de març. També hi haurà espai per la música amb competicions de rap i la presència d’un DJ que amenitzarà les jornades.

Tot plegat servirà de preludi de la gran festa, la del dimecres 30 a l’estadi amb el Barça-Madrid de Champions (18.45h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)