Clàudia Pina marca el camí d’una nova victòria del Barça (6-1)

Clàudia Pina està en un moment dolç. La jugadora de Montacada i Reixac va ser clau en l’eliminatòria dels quarts de la Champions contra el Madrid i avui ha iniciat el camí de la remuntada blaugrana en el duel de lliga contra el Vila-real.

El Barça, amb molts canvis en l’onze, ha hagut de remar a contracorrent i capgirar el marcador per quart partit consecutiu. L’equip de Jonatan Giráldez ha sortit amb força i Aitana Bonmatí ha enviat una pilota al pal tot just al minut 2. Però el Barça ha tingut un gran maldecap al primer temps: Salma Paralluelo. La futbolista del Vila-real ha portat de corcoll la defensa blaugrana. Ha avisat al minut 6 amb un xut que ha sortit fregant el pal i al 12 ha fet un gol per treure’s el barret. S’ha desfet d’Alèxia i Leila amb una maniobra de qualitat i ha enviat una rosca al pal llarg que ha acabat a l’escaire de la porteria de Gemma Font, avui titular. El conjunt groguet podria haver marxat al descans amb algun gol més d’avantatge, però Estefa i Belén han perdonat. El Barça també ha fregat el gol en accions de Crnogorcevic i Hansen, però la portera Elena de Toro ha evitat l’empat.

L’inici del segon temps ha estat un absolut vendaval blaugrana i la protagonista ha estat Clàudia Pina. La jugadora ha entrat al descans i ha empatat pràcticament en la primera acció amb un remat dins l’àrea petita (47’). No en tenia prou i dos minuts després ha posat situat el 2-1. Crnogorcevic, un altre cop Pina, Engen i Hansen -de penal- han culminat la remuntada en tan sols onze minuts: del 61 al 72.

Ha estat la victòria número 50 al Johan Cruyff en el mateix nombre de partits. El campió continua avançant cap a la lliga perfecta.