Barça

El Barça-Wolfsburg, el divendres 22 d’abril

L’anada de les semifinals de la Champions femenina ja té data. El Barça-Wolfsburg es jugarà el divendres 22 d’abril al Camp Nou. Així ho ha confirmat aquest matí el president del club, Joan Laporta, durant l’Assemblea Extraordinària que el Barça ha celebrat per ratificar l’acord amb Spotify.

El club blaugrana havia demanat a la UEFA avançar el partit un dia i passar-lo de dissabte 23, dia de Sant Jordi, al divendres 22. Diumenge 24 hi ha partit al Camp Nou: el Barça-Rayo pendent de la jornada 21 de la Primera Divisió masculina. Laporta ha explicat que el màxim organisme del futbol europeu ha acceptat la petició del club. Ara la UEFA haurà de fer oficial l’horari, que podria ser a les 18.45h o a les 21h. El Barça posarà les entrades a la venda en els pròxims dies.

Un Wolfsburg en forma

El rival de les blaugranes, el Wolfsburg, ha completat una setmana perfecta. Després d’eliminar a l’Arsenal el passat dijous, avui les alemanyes han donat un cop de puny sobre la taula a la lliga. El líder de la Bundeslliga ha golejat al Bayern de Munic, segon classificat, per 6-0 i treu quatre punts al conjunt bavarès quan en queden nou en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)