Barça

Jutglà fa les maletes cap a Bèlgica

Adeu. El jugador, que marxarà a Bèlgica, al Bruges, agraeix al club la confiança i no tanca la porta a un futur retorn

Ferran Jutglà deixa el Barça. L’osonenc va oficialitzar-ho ahir en una carta a les xarxes socials en la qual va agrair al club culer la confiança dipositada en ell. “M’heu permès complir un somni i ha suposat un pas importantíssim en la meva carrera”, va dir. L’atacant, a més, va deixar la porta oberta a un possible retorn “en dues o tres temporades” perquè “el futbol dona moltes voltes”. Això pot ser un indici que el seu traspàs podria incloure alguna opció de recompra per l’entitat blaugrana. I és que el destí del jugador de 23 anys serà el Bruges belga, que en podria pagar entre cinc i set milions d’euros.

Un golejador

Amb el seu adeu, el Barça perd un davanter amb gran olfacte de gol. Aterrat l’estiu passat procedent de l’Espanyol, club on es va formar futbolísticament, ja que va arribar a l’entitat periquita l’any 2012, i on va arribar a ser el capità del filial, com a blaugrana ha demostrat tenir molt d’instint de cara a porteria. Amb el primer equip va tenir una posada en escena impactant i va marcar dos gols en vuit partits entre lliga i copa, oferint un òptim rendiment en un moment en què l’equip entrenat per Xavi Hernández tenia la parcel·la ofensiva en quadre. L’arribada de nous jugadors per a les posicions d’atac en el mercat d’hivern, el van fer tornar al B, on també ha estat fonamental. Suma dinou gols en el grup 2 de primera divisió FEF, que el converteixen, quan queda una jornada per al final de la lliga regular, en el màxim golejador de la competició.

Tot i això, el de Sant Julià de Vilatorta no té lloc en el Barça, que li va comunicar i, davant d’això, ha buscat una solució. L’aventura al Bruges li resulta més que estimulant. “És una cosa que m’il·lusiona molt i tinc moltes ganes que es faci ja ara”, va concloure.

19
gols
suma Jutglà, el pitxitxi de primera FEF, que, a més, va marcar dues dianes amb el primer equip.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)